Aerteknika

Desigo CC vine cu noi caracteristici pentru cresterea productivitatii, eficientei si transparentei

Desigo CC Siemens management al cladirii
vizualizari

siemens

 • Suport pentru clădiri mari şi complexe
 • Funcții de raportare, înregistrare și arhivare pentru energie și putere
 • Versiune OEM complet personalizabilă

Divizia Siemens Building Technologies a adăugat o varietate de noi instrumente şi suport pentru aplicaţiile adiţionale ale platformei sale deschise şi modulare de management al clădirii, acoperind atât nevoile  sistemelor cu o singură disciplină cât și ale celor mai complexe clădiri.
 siemens sistem automatizare cladiri
Acum se generează rapoarte de ultimă generaţie cu privire la energia consumată, oferindu-le operatorilor clădirii transparenţă completă referitor la  distribuţia de energie, evenimentele cu privire la calitatea energiei şi consumul în clădiri. Această informaţie ajută la luarea măsurilor necesare pentru a reduce costurile precum şi pentru a creşte nivelul de încredere în sistem.
 
O nouă funcție de înregistrare face posibilă dezvoltarea de acțiuni care pot fi executate automat sau manual, ca răspuns la anumite evenimente. Suporturile de stocare suplimentare, nu doar arhivarea pe termen lung a datelor colectate, ci și colectarea datelor suplimentare făcând Desigo CC potrivit chiar și pentru cele mai cuprinzătoare aplicații. Pentru prima dată, Desigo CC este disponibil acum într-o versiune specială pentru producătorii de echipamente (OEM), putând fi pe deplin personalizată. Lățimea de bandă a caracteristicilor personalizabile variază de la interfața pentru utilizator la adăugarea de discipline și subsisteme.
 
În final, Desigo CC a extins acum noi instrumente de migrare care ușurează trecerea de la sistemele de management de generații mai vechi la cea mai modernă platformă de administrare a clădirilor. Versiunilor mai vechi ale soluției Desigo Insight li se acordă în continuare întregul suport.

Mai multe informaţii: siemens.ro/bt
Cereri de ofertă: buildingtechnologies.ro@siemens.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare