Eaton lanseaza prima sa placa de retea certificata UL Gigabit Network M2

159 vizualizari
placa de retea certificata UL Gigabit Network M2
Distribuie pe

Eaton liderul mondial în gestionarea energiei electrice, lanseaza cardul de retea Gigabit M2, primul dispozitiv de conectivitate UPS certificat conform standardelor stricte de securitate ale UL

Această lansare marchează expansiunea companiei Eaton în domeniul programului său de securitate cibernetică și în colaborare cu organizația UL, o organizație globală de știință în domeniul siguranței stabilind criterii măsurabile privind securitatea cibernetică pentru produsele și sistemele de gestionare a energiei electrice conectate la rețea. Noua certificare UL privind securitatea informatică pentru tehnologia UPS furnizată de Eaton demonstrează capacitățile companiei la nivel mondial de a îndeplini specificațiile stricte și de a satisface așteptările clienților pentru o gestionare sigură și securizată a energiei electrice în medii din ce în ce mai conectate.
Fiind cel mai nou dispozitiv de conectare a sursei de alimentare neîntreruptibilă (UPS), Gigabit Network M2 permite profesioniștilor IT să acceseze noi capabilități și o viteză superioară, asigurând totodată cel mai înalt nivel de protecție împotriva amenințărilor de securitate cibernetică și respectând standardul strict de securitate UL 2900-2-2.

Dezvoltarea cardului de rețea Gigabit M2 s-a bazat pe filosofia Eaton »securizare prin design», o abordare  profundă care gestionează riscurile securității cibernetice pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului.
Cardul de rețea Gigabit M2 îmbunătățește fiabilitatea sistemului de alimentare prin avertizarea administratorilor cu privire la eventuale probleme și permite oprirea ordonată în condiții de siguranță a serverelor și a dispozitivelor de stocare. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu software-ul Intelligent Power Manager (IPM) al Eaton și cu sonde de monitorizare opționale de a doua generație, permițând îmbunătățirea continuă a activității și  consolidarea capacității de back-up a centrului de date. De exemplu, în cazul unor anomalii ale energiei electrice sau anomalii de mediu, cardul de rețea Gigabit M2 poate declanșa metode prestabilite pentru a menține în funcțiune aplicațiile critice ale sistemului.

Asigurarea conectivității omniprezente

Într-o lume care devine din ce în ce mai inteligentă și mai conectată, securitatea și încrederea sunt priorități de vârf. Această afirmație se aplică cel mai bine într-un centru de date. Ca și »căminul» celor mai importante informații și aplicații critice pentru afaceri, aceste facilități sunt ținte atractive pentru infractorii cibernetici. Ca urmare, organizațiile trebuie să lucreze mai mult ca niciodată pentru a-și face centrele de date cât mai sigure și mai rezistente.
În timp ce sistemele UPS au fost mult timp critice în a asigura continuitatea centrelor de date și recuperarea datelor în caz de dezastru, acum este normal ca acestea să aibă conectivitate publică în cloud. Acest lucru oferă beneficii în jurul monitorizării și optimizării rețelei, îmbunătățind fiabilitatea generală și permițând UPS-ului să fie utilizat pentru stocarea energiei sau ca parte a unei soluții de rezervă. Cu toate acestea, o mai mare conectivitate UPS oferă și o cale de acces în centrul de date și este un vector de atac pe care infractorii cibernetici l-au exploatat în trecut. Un UPS compromis poate periclita siguranța informațiilor permițând colectarea de informații privind consumul de energie al unei locații sau acționând ca o platformă de lansare pentru alte intruziuni de rețea.

O soluție de securitate puternică

Dat fiind că atacurile cibernetice devin tot mai răspândite și mai sofisticate, este vital să ne asigurăm că UPS-ul nu oferă un punct de intrare. Ciclul securizat de dezvoltare al companiei Eaton asigură că produsele sunt "securizate prin design". Cardul de rețea Gigabit M2 este conceput pentru a proteja UPS-urile din centrele de date și unitățile de distribuție a energiei (PDU-uri) împotriva atacurilor cibernetice de-a lungul vieții produsului. Pentru a realiza acest lucru, Eaton a colaborat îndeaproape cu un lider de standarde renumit, UL, ca parte a unui efort comun global între Divizia Calității Energiei Electrice (PQD) și Centrul de Excelență a Securității Cibernetice (CSCE).
Cu primul laborator de testare din industrie aprobat să participe la Programul de Asigurare a Securității Cibernetice UL, și un al doilea laborator recent aprobat, Eaton poate evalua în mod riguros produsele sale pentru a respecta standardele UL 2900-1 și 2900-2-2.
Cardul de rețea Gigabit M2 este acum certificat UL conform standardului UL 2900-2-2. Îmbunătățirile privind securitatea cibernetică includ acum o criptare mai puternică, metodele de parole configurabile și utilizarea certificatelor digitale semnate. În plus, dispozitivul este compatibil cu comutatoarele de rețea Gigabit de astăzi și poate fi instalat în rețele de centre de date numai pentru Gigabit.

"După muncă asiduă, dedicată și în cooperare strânsă cu echipele noastre din întreaga lume, suntem încântați de faptul că Gigabit M2 a obținut certificarea UL», spune Eric Rueda, manager de linie de produse software și conectivitate Eaton, divizia Power Quality, EMEA. "Aceasta este o realizare care demonstrează cu adevărat puterea de a combina expertiza și resursele de specialitate în întreaga noastră afacere".

"Într-o lume a conectivității omniprezente, mediile de încredere sunt cruciale", continuă Eric Rueda. "Clienții noștri nu doresc să riște cu sistemele lor. De aceea, securitatea cibernetică face parte din ADN-ul nostru la Eaton. Vedem securitatea ca pe o călătorie continuă, iar abordarea noastră este concepută pentru a proteja produsele pe întreaga durată a ciclului de viață al produsului, astfel încât infractorii cibernetici nu pot obține un punct de sprijin. Cu produsele testate în laboratoarele noastre specializate în standardele stricte ale UL, putem asigura că clienții își pot conecta afacerea cu încredere".
"Întrucât industriile introduc tehnologii mai multe și mai inteligente care interconectează viața de zi cu zi, încrederea devine din ce în ce mai importantă", a concluzionat Rueda. "Trebuie să transformăm Internet of Things într-un Internet sigur pentru Ființe Umane - iar eforturile noastre de colaborare contribuie la acest lucru".

Pentru mai multe informații despre Cardul de comunicație Gigabit M2, vă rugăm citiți specificațiile tehnice ale acestuia.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video