Edma, prezent in Romania prin liderul pietei de scule, Unior-Tepid

191 vizualizari
scule
Distribuie pe

Cel mai mare operator de pe piața sculelor de mână din România, Unior Tepid SRL, a introdus programul EDMA made in Franta, în portofoliul industrial.

Edma este un brand infiintat in Franta inca din anul 1937, apreciat la nivel international pentru productia in masa de scule profesionale pentru rigips. Acesta detine doua fabrici de productie in Saint-Raphael si Baillet-En-France, pozitionand inovatia si tehnologiile de fabricatie de inalta calitate in centrul dezvoltarii permanente.

Distributia acestuia in Romania se face exclusiv prin intermediul operatorului economic Unior-Tepid SRL, importator unic pentru brandul Unior in Romania si reprezentant al altor 49 de branduri de scule, de regula fiecare cel mai bun din domeniul sau de activitate.

Compania Unior-Tepid este liderul national pe piata de distributie a sculelor de mana, fiind recunoscuta pentru stocurile mari si livrarea rapida, corelate cu servicii ireprosabile si oferta completa si echilibrata de uneltar industrial, care acopera toate cele cinci game de scule principale (*scule de mana, *scule așchietoare, *scule electrice, hidraulice, electrohidraulice si pneumatice, *scule de măsură si control, *scule pentru industria lemnului).

Sculele de mana fabricate de EDMA se adreseaza in mod special constructorilor profesionisti din sectorul amenajari interioare si exterioare, fiind disponibile intr-o gama larga de tipuri: scule pentru gips-carton, scule pentru zidarie, scule pentru montaj podele si acoperisuri, scule pentru prelucrare tabla, etc. Printre cele mai cautate produse de la Edma, se numara clestele pentru sertizat profile metalice, ghilotina pentru podele lemn, mini-levierul pentru montare parchet laminat, clestele de faltuit, cat si clestele de strans inele tip Concertina.

EDMA este un brand care faciliteaza gasirea solutiilor adecvate in sectorul amenajarilor interioare si exterioare, de la cele mai simple, la cele mai complexe precum: taiere gips-carton pe verticala, solutii de strangere inele in mod automat, solutii de elevare si fixare panouri.

Alegerea includerii programului EDMA in oferta industriala Unior-Tepid se datoreaza atat tehnologiilor performante, solutiilor de dezvoltare durabila si fabricatiei in conformitate cu exigentele normelor REACH, care interzic substantele toxice pentru protectia consumatorilor, cat si materiilor prime de inalta calitate folosite in procesul de fabricatie.

Produsele sub egida acestui brand fac parte din sinergia programelor tehnice implementata de Unior-Tepid, regasindu-se si in catalogul firmei, CALITATE INDUSTRIALA 2016 – 2018, alaturi de alte programe nisate pe domenii mai specifice.

Antreprenorii interesati de distributia produselor EDMA prin intermediul Unior-Tepid pot deveni parte din lantul de distribuitori al firmei si pot beneficia de sprijin neconditionat, daca indeplinesc conditiile generale de portofoliu industrial, investitie in prezentare si dotare initiala.

Un colaj de prezentare, care include 40 de clipuri video despre produsele EDMA, este disponibil pe site-ul companiei: http://www.sculeserioase.ro/documentatie-video/25

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video