Cea mai avansata aplicatie web pentru companiile de service centrale termice din Romania! - acum dedicata si companiilor din domeniul gazelor naturale

377 vizualizari
aplicatie web pentru companiile de service centrale termice
Distribuie pe


My CMS este o platforma online pentru gestiunea activitatii de service centrale termice, destinata companiilor autorizate ISCIR dupa prescriptia tehnica PT A1.

Aplicatia dispune de o serie de facilitati menite sa usureze activitatea firmelor de service si sa reduca timpul alocat emiterii si gestionarii documentelor specifice cum ar fi Livretul aparatului sau Raportul de verificari, incercari si probe (Anexa 3 ISCIR).

Avantajul major al aplicatiei este mobilitatea, aceasta fiind disponibila oricand si oriunde, daca aveti o conexiune de internet. Aplicatia este optimizata pentru toate tipurile de display, de la desktop, la tableta si smartphone.

Toate caracteristicile si cele mai importante avantajele ale platformei My CMS le-am explicat pe larg intr-un articol anterior, si le puteti revedea aici

Platforma My CMS este acum dedicata si companiilor ce executa verificari si revizii la instalatiile de utilizare gaze naturale

Pe langa gestionarea activitatii de service centrale termice, Platforma My CMS este acum dedicata si companiilor ce executa verificari si revizii la instalatiile de utilizare gaze naturale. Aveti evidenta completa a instalatiilor de gaz, precum si istoricul verificarilor si reviziilor. Cu ajutorul calendarului puteti vedea incarcarea pe fiecare instalator autorizat, acesta primind automat un email in momentul programarii verificarii. Puteti filtra verificarile expirate sau care urmeaza sa expire dupa anumite perioade de timp. Platforma genereaza automat Anexa 4 si Anexa 5 ANRE, acestea putand fi printate si in teren cu ajutorul unei imprimante mobile.

De asemenea sistemul genereaza si raportarea anuala a activitatilor de verificari si revizii (Anexa 6 ANRE). Ca si in cazul verificarilor ISCIR, aveti la dispozitie diferite rapoarte si grafice de performanta, care va ajuta la gestionarea eficienta a afacerii. Dispuneti de asemena de un motor rapid de cautare dupa numele clientului si numarul de telefon.

Abonamente disponibile:
Start: 1 punct de lucru, 4 utilizatori: 499 lei/an
Standard: 2 puncte de lucru, 7 utilizatori: 799 lei/an
Extins: 5 puncte de lucru, 16 utilizatori: 1199 lei/an.

In plus, beneficiati gratuit de toate specificatiile platformei timp de 30 de zile de la prima inregistrare.

In versiunele urmatoare:
1. Modul devize de instalatii
2. Modul facturare

Pentru a vedea documentatia completa folositi urmatorul link: https://mycms.ro/documentatie

Mobile: 004 0766 068200
SC MY TURN SRL
Sibiu, Str. Marasesti Nr. 9
Email: admin@mycms.ro
Web: www.mycms.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video