Criterii in alegerea tamplariei termoizolante

229 vizualizari
alegerea geamului termoizolant
Distribuie pe

Alegerea tâmplăriei termoizolante pentru căminul tău nu trebuie tratată cu indiferență. Mai mult decât atât, nu prețul trebuie să te îndrume înspre o alegere sau alta, ci unele detalii tehnice, care fac diferența între un „geam termopan” și o tâmplărie termoizolantă adevărată.

1. Unul din cele mai importante criterii este ca societatea să dețină un sediu unde poate fi găsită, și mai mult decât atât, să aibă un showroom în care pot fi văzute produsele promovate, un portofoliu ce o recomandă, precum și personal specializat care să ofere consultanță în alegerea celor mai bune produse din punct de vedere tehnic.

2. Pentru ca tâmplăria termoizolantă să își aducă aportul la confortul căminului tău, aceasta trebuie să îndeplinească unele cerințe tehnice:

- materiale de ultimă generație – un profil de calitate trebuie să aibă minim 70 mm adâncime de construcție și 5 camere, obligatoriu să fie Clasa A (adică cu o grosime a pereților exteriori mai mare de 3 mm), iar în cazul profilelor foliate imitație de lemn, să fie realizate de producătorul profilelor, la standarde ridicate, pentru a evita exfolierea profilelor;

- rigidizarea profilelor să fie realizată cu armături de oțel zincate, de 2 mm închise;

- feroneria este foarte importantă, trebuie să fie una de calitate, dotată cu sistem de microventilație și cu blocatori antiefracție pe tot conturul ferestrei, asigurând protecție antiefracție conform standardelor internaționale, clasificată RCN 2;

- echiparea cu geam termoizolant triplu. Având în vedere că suprafața vitrată depășește 80% din suprafață întregii ferestre/uși, este foarte important ce sticlă vom alege. Noi recomandăm a se folosi sticla de ultimă generație Planistar SUN cu grosime de 6 mm la exterior, pentru caracteristicile tehnice performante ale acesteia, însoțită de distanțierul termic Swisspacer Ultimate, cel mai performant distanțier termic din lume, certificat oficial de IFT Rosenheim;

- în cazul ușilor de intrare, este de mare importanță folosirea cercevelelor rezidențiale de 130 mm, rigidizate cu armături de oțel zincate de 2 mm, închise prin sudură, în toc și cercevea cu colțar sudabil, balamale cilindrice, cilindri Titan și sistem de închidere de siguranță cu bolt cârlig. Toate acestea sunt dotări standard în cazul ușilor de intrare;

- în ceea ce privește ușile de terasă, recomandarea noastră este folosirea cercevelelor de 104 mm. O soluție modernă pentru ieșirile pe terasă sunt ușile osciloculisante și HST - culisantă cu ridicare.

3. Montajul tâmplăriei este extrem de important. O fereastră de calitate poate fi pusă în valoare doar printr-un montaj corect al acesteia, în caz contrar apar disfuncționalități majore. Montajul se execută cu echipe specializate, cu echipamente specifice și folosind materiale de montaj de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a te ajuta să alegi cele mai bune produse din punct de vedere tehnic și calitativ, cu echipări de top.

De aceea, în Showroom-ul Ferestre Partner îți prezentăm tehnologia de ultimă generație din domeniul tâmplăriei PVC și a geamului termoizolant și împreună cu serviciile noastre de consultanță, găsim soluțiile potrivite pentru tine, clientul nostru.

Te așteptăm!

Ferestre Partner
Showroom: str. Livezeni nr.4/A2, Tg-Mureș (în curtea Coop. Metalul)
Contact: 0744-201848, 0265-256274
www.ferestrepartner.ro
Facebook: Ferestre Partner

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video