GEALAN dezvaluie o lume a ferestrelor digitale la targul FENSTERBAU FRONTALE 2018

238 vizualizari
gealan
Distribuie pe

„Inovație cu sistem” este motto-ul care definește prezența GEALAN la cel mai mare târg de construcții, FENSTERBAU FRONTALE, desfășurat la Nürnberg în perioada 21-24 martie 2018. Având ca teme principale tehnologia suprafețelor, digitalizarea și automatizarea, GEALAN, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, își întâmpină vizitatorii cu o abordare futuristă a celor mai performante soluții, dezvăluind noi oportunități în materie de proiectare.

„În ultimele luni, specialiștii GEALAN au dezvoltat o serie de produse interesante și inovatoare, reușind să fie cu un pas înainte în acest mediu extrem de competitiv. Îi invităm pe toți cei interesați de noile noastre produse, de adițiile de sistem sau de automatizarea și digitalizarea clădirilor la standul nr.5/103 din hala 5, pentru a pătrunde în lumea fascinantă a inovațiilor GEALAN”, a declarat Ivica Maurovic, Managing Director Gealan Fenster-Systeme GmbH.

gealan fensterbau

Pe tot parcursul expoziției, echipa GEALAN este pregătită să ofere vizitatorilor informații despre programele Smart Home și BIM (Building Information Modeling), precum și despre posibilitățile noilor canale de vânzări, care au fost deblocate prin îmbinarea realității cu lumea virtuală. În acest sens, prezentările care folosesc realitatea augumentată îi vor ajuta pe vizitatori să descopere viitorul acestui domeniu.

ferestre1

În cadrul Fensterbau Frontale 2018, GEALAN prezintă soluții adaptate piețelor internaționale, incluzând noul sistem S9000 NL, o platformă ideală pentru piața de ferestre din Olanda, precum și soluții specifice piețelor din Italia și Franța. De asemenea, vizitatorii vor putea descoperi GEALAN-LUMAXX, o soluție care se remarcă prin geometria optimizată a ramelor și lățimea profilelor comprimată la minimum, sporind, astfel, gradul de luminiozitate, fără a fi necesară renunțarea la confortul utilizării sau la siguranță.

ferestre3

Un alt punct de atracție de la standul GEALAN îl reprezintă noul produs S9000 PLUS, o extensie a platformei de sistem, prevăzut cu o cupolă fixă de etanșare pe garnitura mediană. Pe lângă aceste noutăți, nu lipsesc de la târg nici soluțiile de top din portofoliul GEALAN, precum sistemul complet din sticlă, GEALAN-KUBUS sau inovatoarea tehnologie a suprafețelor colorate, Acrylcolor

frestre4

Așadar, vizitatorii târgului FENSTERBAU FRONTALE 2018 sunt așteptați la standul nr.5/103 din hala 5 pentru a se convinge de multitudinea de inovații și de produsele performante dezvoltate de GEALAN. Cei care vor să descopere lumea ferestrelor digitale pot vizita și virtual standul companiei, prin descărcarea aplicației GEALAN, disponibilă gratuit pe iOS și Android. Un scurt tur al standului GEALAN poate fi urmărit și aici: https://goo.gl/FMqwDF.

frestre5

Toate noutățile prezentate de GEALAN în cadrul expoziției vor fi disponibile și în România, prin intermediul partenerilor autorizați. În plus, în perioada 1 – 30 aprilie 2018, aceștia oferă condiții speciale pentru achiziționarea noilor sisteme.
 

Despre GEALAN ROMÂNIA

ferestre6

Gealan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre. Acest rol este susținut de capacitatea de producție, de 15.000 tone/an, puterea de a inova și gama variată de produse, de la cele premium la cele de bază. În prezent, compania are aproape 100 de angajați și colaborează cu peste 225 de firme partenere din întreaga țară. În portofoliul de produse se regasesc sisteme inovatoare pentru uși și ferestre, rulouri, obloane şi diferite accesorii.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video