Roca deschide o noua Galerie la Beijing

112 vizualizari
Galerie Roca
Distribuie pe

• Roca, companie prezenta in 170 de tari de pe 5 continente, a deschis cea de-a doua galerie pe continentul asiatic pe 26 mai 2017
• Spatiul din Beijing se alatura retelei internationale a galeriilor Roca din Barcelona, Madrid, Lisabona, Londra si Shanghai
• Proiectul a fost coordonat de arhitectul premiat la nivel international Ma Yansong

La finalul lunii mai s-a deschis Galeria Roca din Beijing, al doilea spatiu de acest gen din China, tara unde producatorul spaniol detine 9 fabrici. Aceasta companie de familie aniverseaza 100 de ani de la infiintare in calitate de lider pe piata obiectelor sanitare si in segmentul vaselor de toaleta din portelan, cu o cifra de afaceri de peste 1,7 miliarde de euro. Prin deschiderea Galeriei din Beijing, localizata intr-una dintre cele mai dinamice zone ale tarii, Roca isi continua strategia de expansiune comerciala in pietele cu peste 100 de milioane de locuitori, cum este Asia.

Noul spatiu proiectat de catre architectul de origine chineza Ma Yansong, se alatura retelei internationale de Galerii din Barcelona, Madrid, Lisabona, Londra si Shanghai. Ca si in cazul acestora, Galeria din Beijing va reprezenta atat un centru care incurajeaza accesul la informatii de arhitectura, tehnologie, inovatie, sustenabilitate si design, cat si un showroom cu produse si game inovatoare Roca, un loc de intalnire pentru profesionistii din aceste domenii.

Arhitectul Galeriei Roca din Beijing, Ma Yansong, este considerat unul dintre cei mai influenti 20 de arhitecti din lume, statut confirmat prin castigarea prestigiosului premiu “Liga tinerilor arhitecti”. La nivel international, proiectele sale sunt recunoscute prin viziunea conceptuala asupra societatii si a mediului inconjurator, fiind primul architect ce a castigat prestigioasa bursa RIBA.

Folosind tehnici audio-vizuale, Ma Yansong a reusit sa creeze o legatura autentica intre interiorul si exteriorul cladirii, oferindu-i edificiului o identitate aparte. Printre elementele de design folosite se numara si instalatia interactiva de proiectii la scara larga, "Rituals", prezenta in toate Galeriile Roca, despre experientele vitale din spatiul baii. O privire captivanta asupra obiceiurilor si asupra esentei noastre, de fapt.

Si in Romania Roca sustine dialogul despre cele mai noi tendinte in design-ul si amenajarea spatiului baii si in arhitectura, prin asocierea cu organizatii si evenimente importante din domeniu. Parteneriatul constant cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, sprijinerea unor evenimente de arta precum ArtSafari sunt doar cateva exemple ale angajamentului Roca pentru o colaborare consecventa cu profesionisti si studenti din domeniu, pentru dezvoltarea inovatiei si a sustenabilitatii in design.

Roca este prezenta in Romania din 2006, odata cu achizitia fabricii care producea obiecte sanitare marca Cesarom, unul dintre cele mai longevive branduri de produse sanitare din Romania. Fabrica va gazdui in curand si un showroom care va expune cele mai noi si mai inovatoare colectii Roca si cele mai recente tendinte in design si sustenabilitate in spatiul baii.

Galeriile Roca
Galeriile Roca nu reprezinta doar spatii de expunere, ci mai degraba concepte ce reusesc sa transpuna crezul avangardist si vizionar Roca. Proiectate pe principii de design, inovatie si sustenabilitate, Galeriile reprezinta angajamentul companiei Roca de a mentine deschisa o linie de dialog cu societatea si in mod particular cu specialistii interesati de tendintele in domeniul spatiilor de baie.
Galeriile Roca servesc ca spatii ale dialogului si ale socializarii, aducand laolalta designeri cu viziuni similare, arhitecti si specialisti in design-ul de interior din intreaga lume.
Locatiile din Londra, Shanghai, Barcelona, Madrid si Lisabona ofera o platforma internationala multidisciplinara pentru schimbul de cunostinte, construind o retea globala a dialogului pentru cei ce isi doresc sa inteleaga, sa descopere si sa impartasesca cele mai noi tendinte in domeniu.
Echipa de arhitecti Zaja Hadid in Londra; Studioul Francesc Rife in Shanghai; Studioul OAB, echipa Borja, Lucia si Carlos Ferrater in Barcelona; Studioul Lamela in Madrid Designerii ‘Ferruz’ in Lisabona au adus la viata aceasta viziune a Galeriilor Roca, cu o infatisare atragatoare si o reprezentare autentica a valorilor brand-ului Roca.
Astfel, Galeriile Roca sunt construite ca spatii functionale si flexibile, unde sunt expuse colectii variate ale produselor Roca, alaturi de o o oferta complexa de activitati socio-culturale.

http://www.roca.com/100/en/centenary/
www.roca.com
www.ro.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video