Aerteknika

Grupuri de pompare apa produse in Romania

grup_pompare
vizualizari

Sub brandul Solutii Pompare Fluide, specialisti in pompe si grupuri de pompare apa, solutioneaza cu succes aplicatii de pompare apa in domeniul rezidential, stingere incendiu, repompare apa uzata, irigatii, cat si a diverselor fluide din sectorul industrial.

Experienta in domeniu si colaborarile de lunga durata cu parteneri de prestigiu, ne faciliteaza accesul la o gama diversa de solutii tehnice si echipamente. Oferim solutii de pompare produse de companii, cum sunt Grundfos, Wilo, Lowara, Saer, insotite de accesoriile aferente, tablouri electrice de comanda si protectie, robineti de izolare, clapeti de sens, racorduri antivibratie, vase de expansiune si nu numai.

Ca si solutie completa, impreuna cu expertiza si solutiile noastre tehnice, ansamblam si furnizam grupuri de pompare apa, complet echipate si automatizate. In functie de cerinta si costuri, statiile noastre de pompare pot fi echipate cu pompe verticale multietajate marca Grundfos, pompe orizontale monobloc marca Saer, insotite de accesoriile aferente, tablou electric de comanda si protectie, cu sau fara convertizor de frecventa si vas de expansiune.

Pentru instalatiile de stingere incendiu cu hidranti interiori sau exteriori, configuram si furnizam grupuri de pompare incendiu, cu sau fara pompa pilot, conform norma P118/2. Deasemeni, ansamblam grupuri de pompare sprinklere, conform EN12845, cu pompe certificate antiincendiu, tablouri de comanda pentru fiecare pompa, inclusiv accesorii.

Proiectam si executam „la cheie” instalatii de stingere incendiu hidranti si sprinklere, incluzand proiectare instalatie incendiu, furnizare si montaj retea de hidranti sau de sprinklere, punere in functiune pompe de incendiu insotite de probe ale instalatiei, service pompe si mentenanta periodica instalatie incendiu.

Informatii privind activitatea noastra, puteti regasi si pe site-ul nostru www.solutiipomparefluide.eu

Eventualele solicitari pot fi trimise la adresa de mail office@master-eng.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare