ITT Lowara contribuie la renasterea cladirii Molino Stucky din Venetia

94 vizualizari
molino
Distribuie pe

Giudecca este o insula (sau mai bine zis o serie de cateva insule conectate intre ele) situate in partea sudica a centrului istoric al Venetiei. Aceasta se intinde de-a lungul canalului cu acelasi nume-Giudecca. Molino Stucky, situat pe acest canal, este unul dintre simbolurile Venetiei, care pe durata lucrarilor de restaurare a fost transformat dintr-o cladire industriala impunatoare intr-unul din cele mai luxoase hoteluri din lantul hotelier Hilton.

 

Complexul include o zona rezidentiala si un centru pentru congrese enorm care poate gazdui pana la 2.000 persoane, acoperind o suprafata totala de 7.500mp.

ITT Lowara a participat la acest proiect, condus de catre Save Engineering, o companie a grupului SAVE, care a castigat licitatia de restructurare, prin furnizarea a peste 100 de pompe si sisteme de pompare.

 

Sistemul de incalzire consta intr-un set de pompe centrifugale „in-line” dotate cu un convertizor de frecventa HydrovarŽ model FCSH4 150-250/150 – FCS4H 125-200/55; acestea distribuie apa spre cele 8 subsisteme pentru incalzire, caracteristice diverselor cladiri ale complexului. Fiecare subsistem este dotat cu o serie de circulatoare cu viteza variabila care satisfac independent cerintele fiecarei cladiri in parte.

 

Sistemul de incalzire include de asemenea un ansamblu de pompare care cuprinde 4 pompe electrice verticale cu turatie variabila, model GSY31/ SV6604F220T + SV212F15T, care distribuie apa diferitilor utilizatori din cadrul complexului.

Un numar de pompe electrice submersibile de drenaj sunt plasate strategic in diferite zone exterioare.

 

Aceasta sarcina a necesitat o planificare minutioasa iar Lowara a castigat indeplinirea acestei sarcini datorita experientei sale si a gamei extinse de produse cu diverse aplicatii capabile sa le ofere, intr-un domeniu cu cerinte atat de diversificate.

 

Utilizand sisteme de calitate avansata, ITT Lowara in stransa colaborare cu departamentul tehnic al Save Engineering a oferit solutii si tehnologii noi, produse de calitate si service profesional in indeplinirea sarcinii.

 

Datorita contributiei nepretuite a produselor Lowara, noul complex hotelier Molino Stucky a revenit la viata, invaluit intr-o atmosfera luxurianta si eleganta.
 


 

ITT Lowara (www.lowara.com), sediul central al „Residential and Commercial Water-EMEA”, parte a ITT Corporation si situata in Montecchio Maggiore, Vicenza-Italia, este unul dintre liderii producatori de pompe hidraulice si sisteme de control si gestionare a apei. Detine 1.355 angajati in Europa, 732 operand in Italia. In 2008 vanzarile totale au insumat aproximativ 310 milioane euro, sau peste 440 milioane dolari.

 

ITT Corporation este o companie care proiecteaza si fabrica produse de inalta tehnologie, actionand pe toate continentele pe trei piete principale: gestionarea apei si fluidelor, securitate si siguranta la nivel global, mecanismul si reglarea debitului.

Detinand un patrimoniu de inovatii, ITT este partener clientilor sai in oferirea de solutii extraordinare care creeaza medii de viata’ mai acceptabile, ofera protectie si uneste lumea noastra. Avand sediul central in White Plains, N.Y., compania a inregistrat un profit din vanzari in 2008 de 11.7 miliarde dolari.

 

www.itt.com

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video