Profesionisti in grupuri de pompare si pompe de apa

grupuri_pompare1


Odata cu apropierea sezonului cald, riscul aparitiei unui incendiu creste in mod inevitabil. Incendiile prezinta un potential de distrugere al proprietatii private, mai ales in spatiul de interferenta seminatural/urban si cu siguranta constituie un risc pe care nimeni nu isi doreste sa si-l asume in eventualitatea unei situatii neplacute. Solutii Pompare Fluide sustine simtul responsabilitatii oferind servicii de consultanta tehnica gratuita pentru analiza proiectelor si scenariilor de incendiu. Mai mult decat atat, furnizeaza echipamente de pompare incendiu, pompe si grupuri de pompare, configurate conform proiectelor in cadrul carora lucreaza.

Avem avantajul de a optimiza si configura oferta de echipamente conform cerintelor si bugetului beneficiarului. Ne place sa oferim cele mai bune produse, adaptate la nevoile clientului, iar astfel, la finalul fiecarui proiect, stim ca am furnizat odata cu serviciile noastre calitate si multumire. in plus, vechimea in domeniu ne ofera acces la o gama larga de marci de echipamente de pompare, in consecinta indeplinim cu usurinta dorintele colaboratorilor nostri. Credem in calitatea serviciilor oferite si in utilizarea unor echipamente de pompare furnizate de firme cu renume pe piata (Grundfos, Wilo, Saer, Lowara), astfel incat reducem considerabil riscul complicatiilor generate de performantele tehnice slabe.

Serviciile noastre sunt complete si includ suport tehnic gratuit in vederea analizei tehnice a ofertei de echipamente, al desfasurarii achizitiei si al proiectului de montaj instalatie incendiu, asistenta la punere in functiune, dar si service pentru toate echipamentele comandate.

Compania Solutii Pompare Fluide este specializata in furnizarea echipamentelor de pompare si solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, al irigatiilor. Cu peste 7 ani de experienta, angajatii nostri sunt mereu gata sa ofere consultanta si solutiile tehnice de care aveti nevoie.

Pentru informatii suplimentare sau preturi ne puteti contacta la numarul de telefon 031 425 2495
sau la adresa de mail office@master-eng.ro.

Website: https://www.solutiipomparefluide.ro/
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare