Aerteknika

Wilo isi intensifica prezenta in Rusia

Oliver Hermes, CEO
vizualizari

Expertul în instalații de apă a semnat un acord special de investiții

În urma unei întâlniri cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și cu delegația Comitetului German pentru Relații Economice Est-Europene din Sochi, Wilo a încheiat un acord pentru un program special de investiții.

"Prin acest acord Wilo va câștiga statutul de "producător local" în Rusia și în următorii ani va investi foarte mult în propria afacere, sporind astfel valoarea locală și consolidând-și poziția în Rusia și pe piața euroasiatică", a declarat directorul general al Grupului Wilo, Oliver Hermes (foto).

Președintele Putin a fost însoțit de ministrul rus al comerțului și industriei, Denis Manturov (care a semnat acordul special de investiții la Moscova), ministrul dezvoltării economice, Maxim Oreshkin și ministrul energiei, Alexander Novak. Președintele Kazak, Nursultan Nazarbayev, a participat, de asemenea, la întâlnire.

Acordul care a intrat în vigoare pe 13 octombrie 2017 este o altă etapă importantă în implementarea strategiei de localizare a Grupului: "Activitățile viitoare vor permite îmbunătățirea răspunsului nostru la cerințele specifice clienților", a declarat Jens Dallendörfer, Managing Director al Wilo Russia.

În cadrul unei întâlniri de două ore și jumătate cu Comisia pentru relațiile economice din Europa de Est, președintele Putin și miniștrii au prezentat un program de reformă pentru lunile următoare.

"Suntem convinși că infrastructura pentru investitorii germani în Rusia, în special pentru IMM-uri, va continua să se îmbunătățească", a afirmat Oliver Hermes. Wilo funcționează în Rusia din 1992.

Pentru Wilo, Rusia este una dintre cele mai importante piețe unice din întreaga lume, iar Grupul va conduce transformarea sa digitală în anii următori. Pe lângă digitizarea proceselor de producție și logistică, Wilo va pune un accent deosebit pe vânzările online și marketing.

"Aceste investiții au un mare potențial", a spus Oliver Hermes. Conform previziunilor Comitetului pentru relațiile economice din Europa de Est, comerțul german-rus va continua să crească. În primele șapte luni ale anului 2017, exportul german către Rusia a crescut cu 24%. Pentru 2018, se așteaptă o creștere suplimentară de aproximativ 20% în total. În plus, afacerea din Rusia va fi o rampă de lansare pentru toate activitățile Wilo de pe piața euroasiatică.

http://www.wilo.com

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare