Cum poti face baia apartamentului tau mic sa para spatioasa?

160 vizualizari
Roca toalete suspendate
Distribuie pe

Baile din apartamentele romanesti au anumite restrictii privind dispunerea obiectelor sanitare astfel incat e destul de dificil sa obtii o baie cu un decor original. Din fericire, exista solutii la aceasta problema, de la sistemele de iluminat, pana la finisaje si depozitare, poti face baia sa arate mai spatioasa si comfortabila facand alegerile potrivite. Este important ca obiectele sanitare pe care le alegi sa fie cat mai minimaliste si mai compacte posibil. Datorita spatiului redus din baie, produsele pe care le alegi trebuie sa fie simple, dar cu personalitate.

Impresioneaza cu noul tau dus
Pentru a potrivi fiecare element in spatiul disponibil, o solutie practica ar fi sa renunti la cada si sa o inlocuiesti cu o baterie practica de dus, o cadita sau un panou de dus. Tocmai de aceea coloana chic de dus Victoria T cu cap de dus fix poate schimba atmosfera in intreaga baie, adaptandu-se in orice stil, fie el retro sau modern. Sistemul sau EasyClean®, patentat de Roca, previne depunerea calcarului.
Pentru a completa spatiul de dus, poti alege o cadita de dus colorata din colectia Terran de la Roca, avand la dispozitie diverse marimi, cu dimensiuni personalizabile si 7 culori, de la neutru la rosu aprins. Confectionate din Stonex®, un material inovator foarte rezistent, cu o suprafata anti-alunecare, se pot adapta si personaliza pentru baia ideala.
Foto dreapta: Cabina de dus Terran cu set Victoria ce contine coloana de dus si cap manual

Toaletele suspendate economisesc spatiu
Cu un WC suspendat poti economisi foarte mult spatiu pe podea si este ideal pentru baile mici. Acestea ofera un aspect elegant baii si o fac mult mai usor de curatat. Rezervorul este ascuns in perete si acest lucru lasa loc unor rafturi deasupra vasului de toaleta pe care le poti folosi ca spatiu de stocare aditional intr-o baie mica. Inca un avantaj – vasul de toaleta poate fi pozitionat la orice inaltime preferi.

Foto: Ambient de baie intr-un spatiu mic cu un WC suspendat, o cabina de dus Terran si un lavoar incorporat in mobila.

Lavoar integrat in mobila
Spatiul de sub lavoar este un subiect sensibil cand vine vorba de eficientizarea spatiu. Exista mobila special creata care se pliaza pe instalatiile sanitare si pe forma lavoarului pentru a beneficia din plin de spatiu.

Colectia Debba este o alegere buna pentru ca poti avea un corp compact cu bazin incorporat. Iti ofera o varietate de finisaje precum gri antracit, wenge texturat sau alb lucios iar dimensiunile sunt si ele personalizabile. Chiar daca esti conditionat de spatiul baii poti fi creativ si sa-ti pastrezi in continuare produsele favorite.

Orice element de design intr-o baie mica ar trebui sa aiba un scop si sa fie functional si sa eficientizeze spatiul. Ar putea parea o provocare sa personalizezi o baie cand ai un spatiu restrans la dispozitie, dar folosindu-te de un design inteligent, spatiul poate fi atat practic cat si elegant si poate chiar parea mai mare decat este de fapt.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video