Delta Studio expune, in premiera in Bucuresti, cele mai noi colectii de design interior ale anului 2019

266 vizualizari
Delta Studio, lider național în soluții pentru amenajări de interior
Distribuie pe

Delta Studio, lider național în soluții pentru amenajări de interior, a tăiat panglica celor mai noi și savuroase ambiente interioare, în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, București.

Evenimentul dedicat tendințelor de ultimă oră în design interior a fost organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România filiala București și a adus în prim plan branduri exclusiviste, arta contemporană și vedete ale momentului. La evenimentul anual, devenit deja o tradiție, au participat peste 300 de arhitecți, designeri de interior și pasionați de domeniu.

În deschiderea evenimentului au adresat un cuvânt invitaților Emil Ivănescu, președintele OAR București, Dragoș Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, export area manager Devon&Devon și Stefano Agazzi, export area manager Agape.

“Acest eveniment marchează și un important parteneriat cu Ordinul Arhitecților, prin care dorim să sprijinim colaborarea între arhitecți, furnizori, dezvoltatori și clienți finali. Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendințe în design, iar anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente.” Dragoș Bonea, Delta Studio

“Sunt încântat că evenimentul este atât de reușit și se bucură de o prezență atât de numeroasă. Consider că am găsit în Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea și distribuția produselor noastre.” Stefano Agazzi, Agape.

Design Delta StudioDeoarece designul nu există individual, ci într-un context amplu în care se influențează și interconectează la celelalte arte, momentul culminant al serii l-a reprezentat performance-ul artistic marca Rosumovi, oferit de Franke România, partener tradițional Delta Studio. Actorul, regizorul și coregraful Ștefan Lupu a interpretat Carte Blanche, un spectacol extravagant ce îmbină senzații vizuale, senzoriale și sonore în ritmuri contemporane. Un cub transparent iluminat puternic a fost umplut de culoare în dansul sacadat al performer-ului. 

Publicul a fost întâmpinat la intrare de modelul în mărime naturală al unei girafe, la rându-i îmbrăcată în albastru. Văzută în premieră la Salone del Mobile Milano, alături de alte produse ce au fost expuse în showroom, Girafa Îndrăgostită a fost semnalul evenimentului ce a început la ora 20:00 și a durat până târziu în noapte.

Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice), Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecți Delta Studio, cu o experiență bogată în designul interior.

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat. Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design. Producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi până la 3,6 m ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis și al partenerilor: Nescafé Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Gîrboiu, Bianca Popp.

Noutățile în materie de design interior pot fi văzute de luni până sâmbătă, în showroom-ul principal Delta Studio din București, Str. Progresului 1-3, București. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video