Aerteknika

Delta Studio isi extinde afacerea in Cluj, inaugurand doua showroomuri, in parteneriat cu producatori de varf: Kerama Marazzi si Porcelanosa

showroom Delta Studio Cluj Napoca
vizualizari

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat joi, 10 mai, noul showroom din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu Kerama Marazzi. La eveniment au participat peste 100 dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Cluj, alaturi de conducerea celor doua firme.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio este lider pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand in prezent o retea de 12 showroomuri in 9 orase din Romania.

Delta Studio importa produse de varf realizate de Kerama Marazzi, fabricile din Rusia ale grupului Marazzi, cel mai cunoscut producator de placi ceramice la nivel mondial. Produsele sunt create conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Preturile sunt accesibile pietei din Romania, datorita costurilor de productie (in special materie prima si energie) mult mai competitive in Rusia comparativ cu UE. Diferenta de pret pentru produse absolut similare este de 30-40%, suficient pentru a se incadra in bugetele romanilor, aspect ce ii multumeste in mod special pe arhitecti, dandu-le posibilitatea sa implementeze proiecte de design interior conform dorintelor, depasind restrictia impusa de bugetul disponibil.

showroom Delta Studio Cluj Napoca

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Sunt foarte multumit de rezultatul parteneriatului pe care l-am dezvoltat in ultimii 3 ani cu Kerama Marazzi. Una dintre directiile de actiune in cadrul acestui parteneriat este deschiderea unei retele de showroomuri exclusive Kerama Marazzi, printr-un proiect de investitie comun in valoare de peste un milion de euro, care se va desfasura pe parcursul a 3 ani. Prima locatie inaugurata in toamna anului trecut in Bucuresti a fost un real succes, acum o inauguram pe cea din Cluj, considerand Clujul al doilea oras dupa Bucuresti din punctul de vedere al potentialului pietei imobiliare si vizam inca 10-12 orase.”

Un parteneriat similar se dezvolta cu grupul spaniol Porcelanosa, care se adreseaza segmentului de lux. Dupa inaugurarea in aprilie 2018 a primului showroom Porcelanosa din Bucuresti, se lucreaza la urmatorul showroom, cel din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat in luna iunie 2018.

Vizitatorii pot vizita noul showroom Delta Studio monobrand Kerama Marazzi pe str. Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca.

www.deltastudio.ro

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
Karmenu Vella
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare