Hafele aduce inovatie si functionalitate in industria hoteliera

Hafele

O singura camera, cu un singur stil si suprafata
Häfele, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si in sisteme electronice de control al accesului, propune pentru prima data in industria hoteliera internationala coordonarea constanta a designului si finisajelor din cadrul unei game largi de produse. De acum, arhitectii si designerii pot proiecta in detaliu camerele de hotel, utilizand o singura sursa, suprafata si un stil unic ce ofera oaspetilor o ambianta unitara, de la usa de la intrare pana la lumina de la noptiera.

„Detaliile de inalta calitate tind sa creeze si sa contureze impresia de ansamblu a unei camere de hotel, iar de cele mai multe ori, dotarile si amenajarea interioara reprezinta o provocare pentru a impresiona oaspetii. Industria hoteliera se afla in prezent intr-un trend ascendent, ce se remarca prin inovatie, dar mai ales prin multifunctionalitate. Häfele preintampina aceste tendinte cu o gama variata de peste 200 de produse de inalta calitate, realizata in deplina concordanta cu proiectarea si finisajele existente”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele Romania.

Cerintele de proiectare cunoscute sub diverse forme, rotunde sau patrate, au fost imbunatatite consecvent cu ajutorul unei noi game de produse, in cadrul careia se disting patru tipuri de suprafete ce armonizeaza stilistic fiecare incapere. Otel inoxidabil satinat, negru mat, alama si crom lustruite, toate aceste suprafete raspund noilor cerinte din industria hoteliera si creeaza premisele pentru camere de hotel proiectate in detaliu, cu produse si solutii multifunctionale.

Pornind de la o singura suprafata si un design ales, noile accesorii de mobilier si sistemele Häfele se adreseaza tuturor spatiilor, pentru ca rezultatul final sa surprinda vizual, dar mai ales sa indeplineasca fiecare scop si necesitate ale camerelor de hotel.

Printre acestea, regasim o diversitate de usi disponibila pentru diferitele tipuri de incaperi, sisteme electronice de control al accesului cu tehnologia Dialock, o varietate de manere adecvate pentru usi si mobilier, dar si solutii de iluminare artistica cu LED-uri.

Modulele de sunet ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau tablete, dar si solutiile complete de depozitare cu accesorii integrate ce pot fi transformate in panouri sau dulapuri raspund de asemenea noilor tendinte din industria hoteliera internationala.

Printre inovatiile momentului, Häfele se remarca prin:

- oglinda din baie echipata cu diferite tipuri de iluminare si un sistem de sunet integrat, care mentine, de asemenea, reflectia dupa fiecare dus fierbinte, printr-o incalzire permanenta ce impiedica aburirea.

- instrumentul „Urban Box”, este un element de perete multifunctional, liniar si electrificabil, care poate fi utilizat in timpul constructiei sau in timpul renovarii camerelor de hotel, fiind deosebit de rentabil. Acesta contine un cablu invizibil de conectare, benzi LED Loox destinate podelei sau altor zone din locatie, precum si facilitati de instalare prin USB, prize suplimentare si incarcatoare

- noi lumini Loox cu posibilitatea de incarcare prin conexiune USB si senzori de miscare. Astfel, iluminarea este dusa la un nivel artistic, functional si fiabil pentru hotelieri, dar in acelasi timp reuseste sa surprinda printr-o adaptare la stilul de viata al oaspetilor aflat intr-o continua schimbare.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare