Hafele castiga Aur, pentru oglinda multifunctionala, la Top Hotel Star Award

406 vizualizari
Hafele oglinda inteligenta
Distribuie pe

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, câștigă medalia de Aur, pentru oglinda multifuncțională, la concursul Star Award 2018 realizat de renumita revistă de specialitate Top Hotel. Astfel, soluția dedicată oricărei băi reușește să se remarce, la categoria „Design”, prin combinarea luminii, sunetului și funcțiilor inteligente, devenind astfel unul dintre cele mai bune produse pentru industria hotelieră.

oglinda multifuncțională

Oglinda multifuncțională, dezvoltată de Häfele, este un produs inteligent ce vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor consumatorilor. Odată ce este activată, aceasta transformă băile în adevărate oaze de wellness, devenind astfel un adevărat „manager de evenimente”, cu calități speciale de divertisment. Iluminarea de înaltă calitate pentru realizarea machiajului, încorporată în partea din față, îndeplinește chiar și standarde profesionale. Astfel, lumina strălucitoare ce se reflectă din partea frontală reduce semnificativ umbrele de pe față, iar în același timp asigură o iluminare perfectă întregii încăperi.

Sistemul de dezaburire integrat împiedică formarea aburilor pe suprafața oglinzii și asigură permanent o imagine clară. După 45 de minute, dispozitivul de dezaburire trece automat în modulul stand-by, pentru economisirea energiei. Lumina de ambient, o altă caracteristică, componentele sonore integrate invizibil ce pot fi controlate prin tabletă sau smartphone, contribuie semnificativ la îmbunătățirea stării de spirit. De asemenea, conexiunea Bluetooth și controlul de la distanță le permit utilizatorilor să asculte muzica preferată chiar în momentul în care fac duș.

„Oglinda multi-dimensională de baie de la Häfele combină iluminarea camerei, iluminarea de ambient, sistemele de sunet și dezaburire într-un singur produs și, de asemenea, arată încântător ca o oglindă profesională de machiaj. Toate funcțiile pot fi selectate inteligent prin intermediul tastelor. Pe scurt, este soluția magică dintre toate cele înscrise în competiție”, declară echipa editorială Top Hotel.

Noile tehnologii Häfele sunt o forță inovatoare care creează premisele pentru confortul zilnic în spațiile de locuit și care furnizează valoare mobilierului prin caracteristicile și flexibilitatea de care dau dovadă. Alături de oglinda multifuncțională, aplicația Häfele Connect, cu ajutorul BLE box, oferă un control intuitiv pentru acționarea electrică a mobilierului și a iluminării, transpunând utilizatorul în viitor, unde poate trăi o altfel de interacțiune cu căminul său. Toate acestea nu ar fi posibile fără elementele centrale, noile transformatoare Loox, ce se remarcă prin calitate și utilizare facilă, dar mai ales printr-o conectare rapidă a unei arii largi de accesorii de tip Plug & Play.oglinda multifunctionala

Publicația Top Hotel este recunoscută pentru atenția acordată industriei hoteliere și produselor inovatoare de pe această piață. Celebrul concurs, Star Award, este competiția ce prezintă diverse categorii definitorii ale acestui domeniu: design, software, inovație, eficiență și în cadrul căreia fiecare companie se poate face remarcată prin oferta sa. În cadrul ediției de anul acesta, cele 100 de companii candidate s-au putut înregistra la 15 categorii competiționale ale Top Hotel Star Award. Premierea s-a realizat în cadrul Târgului Internorga pentru Industrie Hotelieră și Gastronomie ce a avut loc în Hamburg, Germania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video