La CES 2019 au fost prezentate toaletele inteligente ale viitorului

189 vizualizari
CES 2019
Distribuie pe

Fie că le doriți sau nu, aparatura smart s-a mutat în baie. Consumer Electronic Show este aproape întodeauna cea mai bună ocazie de prezentare a noilor idei iar ediția CES 2019 (8-11 ianuarie, Las Vegas) nu este o excepție, cu o tendință ciudată, dar și total predictibilă: toaletele inteligente. Așa este, toalete cu caracteristici precum conexiune la internet, asistenți vocali încorporați și multe altele. Iată cele mai performante toalete inteligente expuse la show-ul din acest an:

Toto Neorest NX2

Neorest

Cea mai inteligentă toaletă inteligentă Neorest NX2 de la gigantul sanitar Toto este câștigătorul premiului CES 2019 Innovation Awards Honoree. Compania afirmă că formele rotunjite ale toaletei duc cu gândul la "Frumusețea pietricelelor modelate de apă în timp" – de altfel, un loc cam ciudat de inspirație pentru o toaletă, însă... sigur.
Toaleta dispune de senzori de înaltă tehnologie care acționează închiderea/deschiderea capacului și acționează apa. Are integrat sistem de spălare cu apă caldă, uscător, capac încălzit, odorizant inclus, pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Neorest NX2 utilizează tehnologia Actilight pentru curățarea vaselor pentru toaletă cu apă electrolizată pentru a elimina deșeurile.

Kohler Numi 2.0

kohler

Toaleta inteligentă de la Kohler – Numi 2.0 are o caracteristică de care nu ați fi crezut să aveți vreodată nevoie (și poate nu veți avea nevoie vreodată): conectare cu asistentul inteligent Alexa de la Amazon.  Numi 2.0 este mai mult o experiență decât o toaletă. Aceasta dispune de difuzoare de înaltă calitate pentru muzică sau care vă pot ajuta cu asistența vocală Amazon. Toaleta are, de asemenea, iluminare ambientală și care se poate sincroniza cu muzica pe care o ascultați. Dacă nu vrei neapărat să vorbești cu toaleta, exista telecomanda la îndemână! Puteți avea toate acestea la o sumă frumoasă de 7.000 dolari.

Inubox

inubox

Toaletele inteligente nu sunt doar pentru oameni – prietenii tăi cu patru picioare pot și ei avea una. Inubox este prezentată ca o toaletă completă de interior pentru câini. Toaleta detectează resturile, le colectează și curăță platforma, astfel încât devine gata de reutilizare. Deși nu se află pe piață încă, creatorii Inubox încearcă să facă rost de fonduri pentru producția acesteia și vânzarea pe piață.

LavvieBot

LavvieBot

În timp ce câinii nu își prea fac nevoile în casă, nu e și cazul pisicilor. Așa că, de ce să nu existe o toaletă inteligentă și pentru ele? LavvieBot este o litieră inteligentă care curăță fără zgomot litiera și pune un strat nou de nisip. Va trebui să curățați o dată la două săptămâni dispozitivul, însă tot este mai bine, decât să curățați de câteva ori pe zi. De asemenea, LavvieBot se deodorizează și trimite date despre greutatea pisicii și, desigur, programul de toaletă, către o aplicație mobilă - PurrSong.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video