Liderul polonez Armatura a intrat pe piata din Romania

88 vizualizari
armatura
Distribuie pe

Grupul Armatura, principalul jucator al pietei poloneze de baterii sanitare, radiatoare din aluminiu si produse ceramice, si-a lansat in Romania portofoliul de baterii, echipamente auxiliare pentru instalatii termice si sanitare, fitinguri si mobilier de baie, completand astfel gama de produse a Aquaform Romania.Prin integrarea brandului Armatura in portofoliul de produse, Aquaform Romaniavizeaza pentru anul in curs o crestere a cifrei de afaceri cu 35% fata de 2015.

„Din unirea celor doua portofolii, clientii nostri vor avea la dispozitie optiuni complete de dotare a bailor, acestia regasind acum, in acelasi loc, obiecte sanitare si piese de mobilier cu design atractiv si un pret excelent”, spune Zoltán Szőke, Directorul General Aquaform Romania. “Toate produsele sunt originale, fabricate in Polonia la un nivel de calitate foarte inalt si de o diversitate a ofertei care le permite clientilor nostri sa aleaga exact ceea ce-si doresc pentru baia si bucataria lor.”

Armatura aduce in Romania o gama variata si completa de baterii sanitare (compania realizand in fabrici proprii ciclul complet de productie al acestora), seturi de dus, mobilier de baie, fitinguri pentru instalatii termice si sanitare, iar din a doua jumatate a acestui an si radiatoare din aluminiu. Acest portofoliu este completat de piesele de mobilier de baie, cabinele de dus, cazi, cadite de dus si paravane de cada Aquaform. Aquaform este lider de piata pe segmentul paravanelor de dus, fiind, totodata, una dintre cele mai bine vandute marci de cabine de dus din Romania.

In urma tranzactiei incheiate in 2015, grupul de firme Armatura a devenit proprietarul Aquaform Polonia si, implicit, si al subsidiarei companiei din Romania. Grupul Armatura a confirmat performanta managementului romanesc al Aquaform si al unei excelente retele nationale de distributie cu peste 80 de parteneri, continuand dezvoltarea locala a companiei pe aceleasi baze, chiar si dupa incheierea tranzactiei. Aquaform Romania a fost infiintata in 2007, reprezentand subsidiara locala a Aquaform Polonia. Sediul si depozitul central al companiei se afla in Prejmer, jud. Brasov, locatie strategica din punct de vedere geografic pentru o distributie rapida si eficienta pe intreg teritoriul Romaniei.

Armatura Group, cu sediul in Cracovia, este unul din principalii lideripoloneziin domeniul instalatiilor si echipamentelor de incalzire, prezent in Europa prin subsidiarele sale din Romania, Germania si Ucraina. Compania are fabrici in Polonia la Nisko, Radom si Sroda, fiind specializata in productia de baterii pentru baie si bucatarie, radiatoare de aluminiu pentru incalzire centralizata, alaturi de o gama vasta de articole sanitare.Conform raportului BRG Building Solutions Raportul publicat in mai, 2013, grupul Armatura detine o cota de piata de peste 30% pe piata bateriilor sanitare in Polonia si 45% pe piata radiatoarelor de aluminiu. In fiecare an Armatura produce peste 5.000.000 de elemente de incalzire, 1.000.000 de obiecte sanitare, 3.000.000 de componente pentru instalatii si 300.000 de obiecte de ceramica sanitara.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video