Noile tendinte in materie de bai pentru 2017 prezentate de Roca

204 vizualizari
roca_inspira
Distribuie pe

2017 va fi anul in care Roca sarbatoreste o istorie de 100 ani, un an important care se arata de ce compania este acum lider mondial in producerea obiectelor sanitare si mobilierului pentru baie, de ce a stabilit trendurile, ce idei revolutionare a adus pe piata, schimband cursul industriei. Astfel de exemple sunt cartusul ceramic, bateria cu monocomanda, toaleta rimless, si, anul acesta, cea mai subtire ceramica destinata obiectelor sanitare.

Pe 9 noiembrie Roca a prezentat la Bucuresti noile tendinte in design-ul baii in cadrul evenimentului Novelties, unde au participat mai mult de 200 de profesionisti si unde au fost prezentate colectiile pregatite pentru Romania in 2017. Lansarea a inceput cu o conferinta care a avut loc la Institutul Cervantes, unde Sergio Castro, Manager Director Roca pentru Europa de Sud-Est, Vesselin Simov, Marketing Manager Roca pentru Europa de Sud-Est, au fost prezenti, alaturi de Cornel Costache, Manager de Vanzari Roca pentru Romania, Ungaria si Republica Moldova, care a prezentat noutatile.

De asemenea la Cervantes, Roca a deschis cu aceasta ocazie o expozitie contine care contine patru sectiuni:
•Hello Casa Inteligenta
•Hello Toalete Inteligente
•Hello Well-Being
•Hello solutii pentru baterii si dus

Dar, pariul Roca pentru 2017 este colectia Inspira. Noua colectie versatila de obiecte sanitare si mobilier de la Roca va va permite sa gasiti designul ideal pentru baia dumneavoastra, indiferent de stilul pe care il preferati. Prin intermediul unui sistem revolutionar bazat pe 3 linii de design – Rotund, Soft (cu unghiuri rotunjite) si Patrat, perfect compatibile intre ele, veti gasi in colectia Inspira combinatia favorabila pentru crearea spatiului de baie ideal.

Colectia Inspira a durat 8 ani pentru a fi dezvoltata, cea mai lunga perioada investita de companie in dezvoltarea unei colectii pentru ca a implicat o revolutie nu doar a designului, ci si in dezvoltarea unui material de productie care sa poata reda designul. Cu aceasta ocazie, Roca a patentat materialul FINECERAMIC®, un material inovator cu suprafete delicate si pereti subtiri si definiti, acestea avand diferite dimensiuni si moduri de montare: pot fi integrate in blatul de lavoar sau deasupra acestuia, fixat pe perete sau tip Unik (integrat in unitatea de baza).

Din aceeasi colectie fac parte si noile vase de toaleta si bideuri cu optiuni de fixare pe podea sau pe perete, cu rezervoare inalte, joase sau incorporate sau cu optiune de montare pe perete cu sistem de fixare ascuns. Pentru spatii mici, Inspira ofera si un vas de toaleta rotund, montat pe pardoseala, intr-o versiune compacta lipit de perete.

Piesele de mobilier Inspira sunt disponibile in dimensiuni si finisaje variate si pot fi combinate cu lavoarele preferate. In plus, pot fi complementate cu unitatile de tip coloana ce ofera spatiu de depozitare si iluminare interioara, rafturi din sticla ajustabile si oglinda pe toata inaltimea. Spatiul este economisit cu ajutorul sifonului inclus si al sertarelor mobilierului Inspira, sertare care se extrag complet si nu au parti decupate. Acestea sunt compartimentate in interior, avand un finisaj texturat si placut la atingere, in nuante inchise de lemn si cu facilitati integrate, cum ar fi prizele sau sistemul audio cu bluetooth. Pentru a asigura un grad inalt de confort, piesele de mobilier au un sistem silentios de sine cu inchidere amortizata, cu rezistenta ridicata la uzura (20.000 de cicluri inchidere/deschidere garantate).

FINECERAMIC®
Roca a creat aceasta colectie folosind cele mai inovatoare materiale. De exemplu, lavoarele sunt din FINECERAMIC®, un material nou portelanat de calitate superioara dezvoltat in exclusivitate de Roca, care, pe langa faptul ca este cu 40% mai usor si cu 30% mai rezistent decat cel din care sunt facute lavoarele obisnuite, permite conturarea unor forme cu pereti fini si bine definiti.

SUPRALIT®
Capacele vaselor de toaleta din colectia Inspira aduc un alt element inovator. Fabricate din SUPRALIT®, noul material de rasini detinut exclusiv de Roca, acestea sunt mai durabile (cu rezistenta mai mare la agenti chimici si la ingalbenire), mai igienice (material de patru ori mai putin poros) si mai usor de curatat (suprafete cu unghiuri rotunjite) pentru ca este turnat intr-o forma, fiind reduse astfel la un minim imbinarile. In plus, si acestea beneficiaza de balamale cu inchidere amortizata, care se pot demonta cu usurinta, pentru o curatare mai buna.

RIMLESS
Toate vasele de toaleta Inspira beneficiaza de un design rimless care presupune pereti interiori uniformi, fara unghiuri sau colturi unde se poate depune murdaria, facand astfel curatarea mai usoara si imbunatatind nivelul de igiena. Am dezvoltat, de asemeni si un nou distribuitor de apa pentru aceste modele care ofera un jet de apa mai puternic si distribuie apa uniform pe suprafata interioara a bolului, curatand intreaga suprafata fara nici macar un minim de stropire.

Toaleta revolutionara INSPIRA In-Wash®
Aceasta toaleta smart, hi-tech ofera multiple functionalitati cum ar fi o telecomanda intuitiva, alimentare ascunsa cu apa sau electricitate, permitand si ajustarea temperaturii si presiunii apei si a pozitiei duzei. In-Wash® include functiile de spalare si uscare si are un senzor ce permite pornirea sistemului doar atunci cand cineva se aseaza pe toaleta, eliminand riscul activarii accidentale. Toaleta In-Wash® din colectia INSPIRA duce igiena la un alt nivel, propunand noi caracteristici ce imbunatatesc confortul si spatiul disponibil in baie.

Alte puncte forte ale expozitiei au fost:
- Colectiile de robinete Atlas si Lanta cu tehnologia Cold Start si functii de economisire a apei, care pot reduce consumul de apa pana la 1.33 l/min!
- Coloanele de dus termostatice care aduc un nou nivel de confort, cum ar fi Deck-T, noile capuri de dus ergonomice
- Noi colectii de mobilier de la Victoria si The Gap

Toate produsele vor fi disponibile in Romania in 2017, in magazinele partenere Roca.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video