Aerteknika

Stiati ca designul toaletelor germane este diferit de restul lumii?

toaleta nemteasca
vizualizari

Germanii au propriul mod de a trata sănătatea și igiena. Ei au reputația de a fi diferiți și sunt mândri de asta. Iată un lucru nemțesc unic care vă va șoca: Germanii au un design al vasului de toaletă foarte diferit în comparație cu restul vaselor de toaletă utilizate în lume. Ei au propria lor explicație ciudată pentru acest design al toaletei.

Spre deosebire de alte vase de toaletă, acest vas are un stil unic, astfel încât "resturile" stau la vedere până când decideți să le spălați cu jetul de apă.

Explicaţie

Ei au o explicație foarte ciudată și foarte brutală pentru acest scaun de toaletă. Potrivit acestora, designul vasului de toaletă este legat de igiena lor. De ce acest lucru? Este un model care, în loc să permită ca "resturile" să cadă direct în apă, le colectează la jumătatea drumului pentru a permite examinarea lor.

Folosesc mai puțină apă

Scaunele de toaletă din Germania, în unele privințe sunt mai bune decât celelalte scaune de toaletă. Un motiv inteligent este economisirea apei. În timp ce scaunul de toaletă din vest folosește între 4-11l apă la un singur flux, scaunele din Germania folosesc mai puțină apă. Sistemul de spălare are două butoane, unul pentru apă mai puțină apă și celălalt pentru apă mai multă. Acest lucru ajută la utilizarea apei doar în cantitatea necesară, fără a o lăsa să curgă în neștire.

toalete

În imagine: 1 - Toaletă utilizată în SUA. Observați "vasul" 2 - Toalete utilizate în Marea Britanie & toalete nemțești moderne 3 - Toaletă standard utilizată în Germania

Prin urmare, nu întrebați un neamț "ce mai face", mai ales dacă a ieșit de la toaletă, decât dacă doriți să știți informații detaliate și să vizualizați fotografii intime.

Urmăriți acest video și spuneți-ne dacă ați dori să vă înlocuiți vasul de toaletă cu unul ca aceasta:

Adauga Comentarii

Permalink

Nume
Stefan 51

nu ca as dori sa-mi inlocuiesc vasul,il am de dinainte de 89 se numeau vase cu oglinda

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare