Stiati ca designul toaletelor germane este diferit de restul lumii?

toaleta nemteasca

Germanii au propriul mod de a trata sănătatea și igiena. Ei au reputația de a fi diferiți și sunt mândri de asta. Iată un lucru nemțesc unic care vă va șoca: Germanii au un design al vasului de toaletă foarte diferit în comparație cu restul vaselor de toaletă utilizate în lume. Ei au propria lor explicație ciudată pentru acest design al toaletei.

Spre deosebire de alte vase de toaletă, acest vas are un stil unic, astfel încât "resturile" stau la vedere până când decideți să le spălați cu jetul de apă.

Explicaţie

Ei au o explicație foarte ciudată și foarte brutală pentru acest scaun de toaletă. Potrivit acestora, designul vasului de toaletă este legat de igiena lor. De ce acest lucru? Este un model care, în loc să permită ca "resturile" să cadă direct în apă, le colectează la jumătatea drumului pentru a permite examinarea lor.

Folosesc mai puțină apă

Scaunele de toaletă din Germania, în unele privințe sunt mai bune decât celelalte scaune de toaletă. Un motiv inteligent este economisirea apei. În timp ce scaunul de toaletă din vest folosește între 4-11l apă la un singur flux, scaunele din Germania folosesc mai puțină apă. Sistemul de spălare are două butoane, unul pentru apă mai puțină apă și celălalt pentru apă mai multă. Acest lucru ajută la utilizarea apei doar în cantitatea necesară, fără a o lăsa să curgă în neștire.

toalete

În imagine: 1 - Toaletă utilizată în SUA. Observați "vasul" 2 - Toalete utilizate în Marea Britanie & toalete nemțești moderne 3 - Toaletă standard utilizată în Germania

Prin urmare, nu întrebați un neamț "ce mai face", mai ales dacă a ieșit de la toaletă, decât dacă doriți să știți informații detaliate și să vizualizați fotografii intime.

Urmăriți acest video și spuneți-ne dacă ați dori să vă înlocuiți vasul de toaletă cu unul ca aceasta:

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare