Tips&Tricks: Cum sa pastrezi o baie curata si stralucitoare fara prea mult efort

124 vizualizari
Roca
Distribuie pe


Curatenia in casa este probabil una dintre cele mai putin placute activitati si cel mai greu de inclus in programul cotidian, cand esti mereu in miscare si nu ai suficient timp pentru a face curatenie asa cum ar trebui. Iar cand vine vorba de curatenia din baie, abia atunci avem de-a face cu o lupta.

De cate ori nu te-a intristat doar gandul ca trebuie sa cureti colturile greu accesibile sau marginile toaletei, iar in proces iti pui si degetele sau unghiile in pericol? Si, la final, dupa o bine-meritata baie, stergi oglinda aburita si iti dai seama ca ai lasat din nou urme.
Toate aceste mici, dar agasante detalii pot fi rezolvate din timp. Datorita designului produselor sanitare care a fost studiat si optimizat in timp, produsele pe care le alegi pot sa te ajute sa ai o baie mai curata, intretinuta mai usor. Asadar, in loc sa investesti bani, dar mai ales timp in perii, dezinfectanti, inalbitori si curatenia saptamanala, iata cateva trucuri si recomandari care sa te ajute sa te bucuri de o baie stralucitoare si curata cu un minim de efort.

Toalete suspendate

O toaleta suspendata te scapa de grija de a curata acele zone inaccesibile si frustrante de la baza toaletei sau din spatele ei. Un vas de toaleta suspendat, montat in perete, aduce nu doar o economie de spatiu, dar confera si un aspect mai ingrijit al camerei, fiind intr-adevar mult mai simplu sa stergi spatiul din zona vasului si sa ai o podea mai curata.
Toaleta si bideu suspendate, colectia Nexo

Lavoar pe semi-piedestal sau blat

Daca vrei sa asortezi toaleta suspendata si sa reduci si mai mult timpul petrecut facand curatenie in baie, alegerea unui lavoar pe semi-piedestal sau blat este cea corecta. Podeaua este mult mai usor de sters, fara efortul de a ajunge in zonele din spatele piciorului de sprijin. Un lavoar montat in perete foloseste semi-piedestalul numai pentru a masca instalatia sau, daca alegi un blat si un dulap sub lavoar, va duce si la o mai buna folosire a spatiului disponibil.
Lavoar suspendat Nexo

Baterii cu stralucire de durata

Cum ramane cu petele de calcar de la apa sau sapun care raman inestetic pe baterii? Cum pot fi acestea prevenite sau curatate fara efort? Roca, cel mai mare producator mondial de obiecte sanitare a dezvoltat o tehnologie de cromare patentata numita EverShine® care previne oxidarea, petele lasate de apa sau orice substante care s-ar putea lipi de suprafata pentru o stralucire de durata. Astfel, toate suprafetele cromate din baie vor arata impecabil pentru o perioda mai lunga de timp cu un minim de efort investite in curatarea lor.
Baterie cu monocomanda L90

Oglinzi fara abur

O oglinda aburita dupa o baie fierbinte poate deveni problematica: o data ce ai sters-o vei lasa urme si toata munca ta se va duce cu o simpla miscare a mainii. Oglinzile incalzite din oferta ROCA se adapteaza la temperatura din camera, pentru a preveni aburirea. In plus, sistemul de lumini este adaptat astfel incat sa lumineze perfect tenul fie ca te pregatesti dimineata pentru o zi de munca sau seara, pentru acele momente in care trebuie sa arati impecabil.
Oglinda Victoria Basic

Toaletele CleanRIM

O toaleta curata este un must-have in orice casa iar reziduurile care se depun sub marginile vasului de toaleta pot fi dintre cele mai dificil de curatat si inestetice. Viitorul va fi fara indoiala al vaselor de toaleta fara margini, o solutie pe care designerii Roca au dezvoltat-o in premiera si au lansat-o anul trecut. Nu doar ca este mai usor de curatat si mai igienica, dar consuma si mult mai putina apa.
Despre toaleta CleanRIM

Este mult mai usor sa iti gandesti design-ul baii sau modernizarea acesteia avand in minte aceste criterii practice, cum ar fi timpul pe care il petreci ulterior curatand baia, cat spatiu eficientizezi si cata apa economisesti si pentru fiecare dintre aceste criterii ale lumii moderne se pot gasi solutii accesibile tuturor la Roca.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video