5 motive pentru a participa la ROMANIAN SECURITY FAIR 2016

49 vizualizari
RSF 2016
Distribuie pe

ROMANIAN SECURITY FAIR s-a impus de-a lungul celor trei editii anterioare drept cel mai relevant eveniment al industriei de securitate romanesti. Un statut confirmat si anul acesta prin participarea jucatorilor locali si internationali reprezentativi pe piata romaneasca a solutiilor si serviciilor de securitate privata, care vor fi prezenti in spatiul expozitional cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 - care se desfasoara in perioada 20-22 octombrie, in Pavilionul Central Romexpo - este un eveniment important pentru toti specialistii si consumatorii de servicii de securitate, pentru ca le ofera numeroase oportunitati:

❶ Aflati cele mai noi tendinte din domeniul securitatii private
Ritmul de dezvoltare si inovare al industriei de securitate s-a accelerat considerabil in ultimii ani. In fata invaziei de noutati, este dificil sa va mentineti la curent cu noile tehnologii lansate pe piata. Dar si mai anevoios este efortul de a le identifica pe cele cu adevarat relevante pentru domeniul in care activati. ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 va ofera sansa de a va informa de la sursa despre ce este nou in industrie si de a evalua direct care sunt solutiile cu potential real pe piata locala.

❷ Vedeti la lucru solutii de ultima generatie
Cu peste 60 de companii participante care isi expun solutiile in cadrul unui amplu spatiu expozitional de 2.000 mp, ROMANIAN SECURITY FAIR 2015 va ofera sansa de a vedea la lucru cele mai noi solutii si tehnologii. Puteti interactiona direct cu expozantii pentru a intelege care sunt avantajele competitive ale noilor solutii si, mai ales, pentru a afla concret cat de corect raspund acestea nevoilor si cerintelor clientilor dvs.

❸ Valorificati oportunitatile de business
Ca si la editiile anterioare, ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 se adreseaza nu doar profesionistilor care activeaza in domeniul securitatii private, ci si unei plaje mari de beneficiarii, care cuprinde de la companii din zona infrastructurilor critice pana la “consumatorii casnici” (care vor avea o zi dedicata in cadrul spatiului expozitional – 22 octombrie). Targul va ofera astfel oportunitatea perfecta de a identifica si stabili relatii directe cu potentiali clienti, simplificand procesul de vanzare.

❹ Construiti si consolidati relatii de afaceri
Participarea celor mai importante companii romanesti si straine active pe piata locala a serviciilor si solutiilor de securitate nu reprezinta doar o garantie a calitatii evenimentului. Ci si faptul ca la ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 veti putea gasi firme solide, care se bucura de o imagine buna si cu care puteti stabili relatii de colaborare pe termen lung. Targul este, totodata, prilejul optim de a relansa relatiile de colaborare pe care le aveti cu partenerii existenti.

❺ Luati pulsul concurentei
In cadrul fiecarei editii a ROMANIAN SECURITY FAIR, companiile expozante isi prezinta cele mai noi produse si servicii cu care adreseaza piata locala. Este ocazia optima de a afla nemijlocit care sunt atuurile concurentei, pe ce avantaje competitive mizeaza aceasta si prin ce oferte comerciale le promoveaza. Intr-o piata globalizata, cu o dinamica ridicata a concurentei, nu va puteti permite sa ignorati initiativele competitorilor!

La momentul actual, adoptia accelerata a echipamentelor mobile si a conexiunilor internet in banda larga fac ca marketingul, comunicarea si colaborarea sa se desfasoare exclusiv in mediul online. Cunosc numeroase organizatii care fac afaceri cu companii din Extremul Orient, de exemplu, si care de cativa ani buni nu si-au mai vazut la fata partenerii si clientii cu care lucreaza de atata timp. Targurile internationale faciliteaza astfel de intalniri, iar Romanian Security Fair este locul potrivit unde te poti intalni cu oamenii fata in fata, un lucru care se intampla atat de rar la momentul actual, Liviu Mateescu, presedintele ASOCIAȚIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (A.R.T.S.) – organizatorul ROMANIAN SECURITY FAIR.

ROMANIAN SECURITY FAIR reprezinta modalitatea optima prin care puteti valorifica oportunitatile enumerate mai sus. Un fapt confirmat de-a lungul editiilor precedente, in care targul si-a confirmat caştigat statutul de cel mai reprezentativ eveniment al industriei de securitate privata.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video