Advantech anunta gama completa de sisteme inteligente cu procesoare Intel® Core™ de generatia a 6-a si Xeon E3 V5

65 vizualizari
Advantech
Distribuie pe


Advantech, unul din cei mai importanti furnizori la nivel global de sisteme inteligente si solutii de platforme pe multiple piete verticale, a anuntat o serie de platforme bazate pe procesoare Intel® Core™ de generatia a 6-a (foste Skylake), inclusiv placi de baza industriale, computere cu o singura placa (single-board computer – SBC) cu slot, PC-uri industriale modulare, placi de baza server si platforme de transport. Cu performante UCP imbunatatite, capacitati media si grafice mai bune si eficienta sporita in privinta securitatii si consumului de energie, aceste platforme noi sunt ideale pentru actionarea sistemelor inteligente, proiectate pentru diverse piete, cum ar fi supraveghere video, industria medicala, automatizare industriala, jocuri si infrastructura de transport.

Principalele avantaje ale adoptarii din ce in ce mai largi a IoT (Internet of Things – Internetul lucrurilor) va spori eficienta si va reduce costurile totale de proprietate. Advantech se straduieste sa promoveze acest progres, proiectand produse in conformitate cu strategia Intel® Intelligent Systems Framework (Infrastructura de sisteme inteligente). „Pentru a patrunde pe piata IoT globala, Advantech se angajeaza sa dezvolte platforme bazate pe tehnologia Intel® in toate punctele strategice. Advantech si-a construit un portofoliu complex de solutii inovatoare, de la servere industriale de inalta performanta, computere avansate si computere industriale modulare, pana la sisteme de transport si solutii video inteligente pentru piete verticale. In plus fata de capacitatile puternice de proiectare si succesul nostru demonstrat in industrie, oferim, de asemenea, servicii de personalizare flexibila si dinamica (proiectare la comanda) si integrarea sistemelor locale (configurare la comanda) pentru a fi la inaltimea tehnologiilor care evolueaza rapid. Produsele lansate astazi vor servi drept catalizatori in transformarea volumelor masive de date din numeroase surse in informatie cu valoare adaugata”, a spus Linda Tsai, Vicepresedinte Asociat al Intelligent Systems Group la Advantech.

„Intel colaboreaza cu Advantech pentru a dezvolta o gama larga de produse interesante, construind astazi dispozitivele IoT de maine”, a spus Samuel Cravatta, director de linie de produse, Internet of Things Group, Intel. „Performantele grafice si de procesare imbunatatite, eficienta energetica si functiile noi oferite de procesoarele Intel® Core™ de generatia a 6-a sunt integrate in cele mai recente produse ale Advantech si suntem siguri ca aceasta combinatie avansata le va permite clientilor sa creeze o gama larga de solutii pentru a indeplini cerintele oricarei aplicatii IoT.”

Tehnologia procesoarelor Intel® Core™ de generatia a 6-a avanseaza solutiile de sisteme inteligente

Utilizand procesoare Intel® Core™ i7/i5 de generatia a 6-a si chipsetul Intel® Q170, Advantech a proiectat mai multe placi de nivel industrial (PCE-5129, PCE-5029, AIMB-785 si AIMB-705) in factorii de forma PICMG 1.3 SBC si ATX.

Bazandu-se, de asemenea, pe chipsetul de procesor Intel® Core™ i7 de generatia a 6-a, Advantech a dezvoltat PC-urile industriale modulare MIC-7500, AIIS-3400, AIIS-3410 si AIIS-5410 pentru piata de automatizari industriale. Odata cu lansarea cu succes a sistemelor inteligente pentru transportul feroviar, au fost dezvoltate solutiile ITA-5231 si ITA-5831, pentru a imbunatati substantial performantele sistemelor de informare a pasagerilor, transmisiilor media si aplicatiilor de supraveghere in tren, asigurand totodata un consum mai mic de energie.

De asemenea, Advantech a integrat un procesor Intel® Xeon® seria E3-1200 v5 si chipseturi Intel® C236 in noile sale produse PICMG 1.3 SBC, PCE-7129, precum si in placile de baza de nivel server, ASMB-585 si ASMB-785. Dotate cu un procesor avansat si suport de memorie DDR4, aceste dispozitive asigura cu usurinta o eficienta de procesare sporita pentru aplicatii in care este necesara procesarea de inalta performanta. In ceea ce priveste placa ASMB-785, placa integrata quad LAN, conectorul BMC integrat si modulul de extensie IPMI-1000 (Intelligent Platform Management Interface – Interfata de management inteligent al platformei) asigura managementul de la distanta in afara benzii, managementul in timp real si centralizat, functionalitati de control de la distanta KVM over IP, precum si interfete si utilitare intuitive.

Oferte de produse cu procesoare Intel® Core de generatia a 6-a (foste Skylake)

– Placa de baza industriala 
AIMB-785 (Q170), AIMB-705 (H110), ASMB-585 (C236), ASMB-785 (C236)

– Computer cu o singura placa PICMG 1.3
PCE-5129 (Q170), PCE-5029 (H110), PCE-7129 (C236)

– Sistem inteligent de transport (conform cu EN50155) 
ITA-5231 (QM170), ITA-5831 (QM170)

– Sistem inteligent de inspectie
AIIS-5410 (QM170), AIIS-3410 (H110)
AIIS-3400 (H110)

– Computer industrial modular 
MIC-7500 (QM170)

Aceste placi si sisteme noi sunt dotate cu diverse sisteme de operare si optiuni de compatibilitate pentru software, cum ar fi Advantech SUSIAccess si WISE-Cloud, si vor fi disponibile din trimestrul 4 al 2015. Pentru mai multe informatii despre aceste produse sau despre orice alte produse Advantech, contactati echipa locala de vanzari sau vizitati site-ul nostru web: www.advantech.com

Advantech Poland Sp. z o.o.
Regional Service Center Europe 
ul. Działkowa 121B 
02-234 Warszawa
Piwowar Grzegorz 
Phone: +48 (0) 22 31-51-123
grzegorz.piwowar@advantech.pl
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video