AFRISO - 25 DE ANI in Romania

107 vizualizari
Afriso Laborator
Distribuie pe


AFRISO
 
a fost fondata in 1869 de catre Adalbert Fritz in Schmiedefeld / Thüringen, Germania, incepandu-si activitatea cu productia aparatelor de masura pentru temperaturi. In 1920, o larga gama de aparate de masura pentru presiuni intra in programul de fabricatie.

Dupa al doilea razboi mondial s-a inceput productia aparatelor de masura dedicate monitorizarii stocarii si consumului lichidelor.

Ca noutate absoluta, la numai un an dupa criza petrolului, AFRISO a introdus pe piata un aparat pentru analiza gazelor de ardere, cu ajutorul caruia se puteau regla arzatoarele in vederea optimizarii consumului de combustibil, obtinandu-se astfel economii substantiale. Practic, in 1972aparea primul analizor de gaze de ardere portabil, electronic: COMBILYZER RGT. Prin extinderea continua a gamei de analizoare s-a ajuns azi la o oferta deosebit de bogata, cu aparate din ce in ce mai complexe, pana la statii complete de analiza pentru industrie.

In cei 148 de ani, am adunat o experienta neegalata in ce priveste aparatura de masura si control profesionala, atat legata de fabricatie cat si de service, verificari metrologice si etalonari.

In Romania suntem prezenti din 1992 in Bucuresti cu o echipa de 200 de persoane – vanzari, productie, unitate de service, laborator metrologic pentru presiuni, laborator etalonari acreditat RENAR pentru analizoare de gaze de ardere. O larga gama de aparate de masura (manometre cu tub Bourdon, termometre cu bimetal, nivelmetre mecanice) o fabricam in Romania. Suntem lideri de piata in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii, oferim solutii germane complete in domeniul incalzirii, industriei, alimentarii cu apa si protectiei mediului. Suntem, totodata, reprezentantii in Romania ai grupului ZENNER Germania.

Pentru a fi mai aproape de clientii nostri, in timp, am deschis filialele din Brasov, Constanta si Timisoara.

In anul 2008 am obtinut autorizatia BRML pentru laboratorul de verificari metrologice pentru presiuni.

In anul 2012 am realizat acreditarea RENAR pentru laboratorul de etalonare analizoare portabile de gaze de ardere (pentru toate componentele - O2, CO, NO, SO2), unicul laborator de acest tip in Romania. Astfel, analizoarele AFRISO sunt singurele ce au asigurata trasabilitatea rezultatelor la Sistemul International de Unitati (SI), conform SR EN ISO/CEI 17025.

In 2017 sarbatorim 25 de ani de prezenta in Romania. Sistemul modular de aparate de masura CAPBs® cu senzori interschimbabili - unic in lume, precum si inovatorul termodebitmetru portabil FlowTemp® ST, patentat de AFRISO, sunt cele mai noi lansari de produse de inalta tehnologie.

Sute de miii de aparate de masura produse atat in Germania cat si in Romania si comercializate de noi, ne sunt cartea de vizita. 2400 de analizoare de gaze AFRISOutilizate in Romania ne confirma, incontestabil, ca lider de piata. Service-ul performant si serviciile metrologice si de etalonari la standarde germane ale AFRISO sunt deja referinta in domeniu, in tara. 

Le multumim cu acest prilej tuturor clientilor nostri si ne angajam sa ramanem acelasi partener de incredere, in spiritul motto-ului nostru: 

Din 1869. Intotdeauna primul. 

www.afriso.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video