novapex

 

AFRISO invingator la Red Dot Award 2014

Red Dot Award: Product Design 2014
vizualizari

Recunoasterea unei munci asidue si de succes la AFRISO

Red Dot Award, ale carui origini dateaza inca din 1955, este, actualmente, unul dintre cele mai mari si renumite concursuri la nivel international.
Astfel, Red Dot premiaza cele mai expresive trend-uri si cel mai bun design in trei domenii: design de produs, de comunicare si concepte. Acordarea distinctiei Red Dot reprezinta recunoasterea unei munci asidue si de succes. Consumatorul recunoaste imediat, prin pregnanta evidenta conferita de distinctia „Red Dot”, ca se afla in fata unui produs de calitate exceptionala.

A devenit oficial: analizorul de gaze de ardere Multilyzer STe, o premiera pe piata in ceea ce priveste dotarea cu pana la 6 senzori, garantie si durata extinsa de viata, a castigat mult ravnitul Red Dot Award: Product Design 2014. In actuala competitie au fost luate in considerare si evaluate de catre specialisti din intreaga lume 4815 inscrieri din 53 de tari. A fost insa premiat de catre juriu doar designul ce a uimit prin calitate si capacitatea de inovare. Astfel, cei 40 de specialisti au acordat AFRISO binemeritata recunoastere prin apreciata distinctie Red Dot.

Impresionant la noul analizor de gaze Mutlilyzer STe este formatul extrem de ergonomic si compact in care AFRISO a reusit, in premiera pentru aceasta clasa de analizoare, sa realizeze un aparat ce poate ingloba pana la 6 senzori simultan, senzori de ultima generatie, cu durata extinsa de viata. Utilizarea aparatului se face prin touch-pad, facilitand operarea cu o singura mana si protejand aparatul de impuritati. In afara de cei 6 senzori pentru analiza gazelor, aparatul mai este dotat cu doi senzori de presiune (inclusiv senzor presiune atmosferica) si trei senzori de temperatura, incadrandu-se astfel in clasa high-end a analizoarelor de gaze, pretabil pentru orice tip de echipamente de incalzire de pe piata. Ecranul este TFT color, de inalta rezolutie si cu contrast puternic, permitand utilizarea in conditii ambientale dintre cele mai solicitante. 

Noua tehnologie inglobata in Eco-senzori ofera timpi de reactie si mai scurti, analizoarele AFRISO fiind recunoscute, inca de la primul model electronic, RGT-02 G din 1972, pentru acest aspect extrem de important pentru profesionisti. Si comunicatiile de date ofera toate solutiile moderne: stocare de date pe card micro-SD incorporat, interfata USB, IR Bluetooth Smart pentru comunicare cu accesorii / alte aparate de masura, imprimanta, aplicatii tablete / smartphone si generare automata QR-Codes pentru transfer rapid si facil de date.


AFRISO-EURO-INDEX SRL
050881 Bucuresti, sector 5 
Bvd. Tudor Vladimirescu nr. 45 A 
Tel. (021) 410 07 02; 411 92 21 
Fax (021) 410 07 12; 411 97 82 
www.afriso.ro 
www.analizoaredegaze.ro 
info@afriso.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 1.10.2020
Valoarea estimata:1932
Data publicarii: 1.10.2020