Aparatele de masura AFRISO - conectate acum si la Smart Glasses

AFRISO cu Smart Glasses
vizualizari


Noua tehnologie CAPBs permite integrarea ochelarilor inteligenti in domeniul service-ului profesional al echipamentelor HVAC.

 

AFRISO vine cu o noua premiera in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii: compatibilitatea aparatelor de masura AFRISO cu Smart Glasses. Cu aceasta tehnologie invoatoare, specialistii pot vizualiza permanent, in timp real, valorile masurate (analiza de gaze, presiuni, temperaturi etc) in ochelarii speciali, iar in acelasi timp, pot efectua operatiunile specifice de service, folosind ambele maini. 

Practic, sistemul modular de aparate de masura AFRISO ofera nu numai avantajul senzorilor interschimbabili ci si al afisariii permanente, confortabile, direct in campul vizual al utilizatorului, pentru toate marimile relevante atunci cand se efectueaza reglaje complexe, profesionale, de inalta acuratete, ce necesita o atentie deosebita. Inca o data, reconfirmam motto-ul nostru:

Din 1869. Intotdeauna primul.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Opinii

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots
O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare