APC by Schneider Electric infiinteaza o noua divizie interna, specializata in software pentru centre de date

58 vizualizari
APC BY SCHNEIDER
Distribuie pe

APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, anunta formarea la nivel global a unei noi divizii de business, specializata pe software-ul pentru centre de date. Divizia Data Center Software va lansa toate aplicatiile si sistemele de management pentru infrastructurile fizice ale centrelor de date. Echipa Data Center Software va fi responsabila pentru dezvoltarea de software, creare de oferte, vanzari, service, marketing si programe pentru parteneri. 

“Prin instituirea unei noi divizii de business dedicata software-ului, cu o strategie clara, ne angajam sa devenim liderul global in domeniul aplicatiilor pentru centre de date,” a declarat Laurent Vernerey, Presedinte si CEO APC by Schneider Electric. “Aceasta evolutie din cadrul APC este aliniata perfect cu obiectivul Schneider Electric de a deveni liderul mondial in managementul energiei.”

Divizia Data Center Software va fi un factor cheie in arhitectura Ecostruxure™ Schneider Electric si totodata un suport puternic pentru initiativele Schneider Electric in managementul energiei. Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure® APC, un element esential Ecostruxure, va fi principalul punct de interes pentru noua echipa. Cu InfraStruxure, activitatile operationale legate de infrastructura fizica se vor eficientiza si simplifica. 

Conform raportului Grupului 451, “Managementul centrelor de date si software pentru eficienta energetica”, dat publicitatii in iulie 2009, “Schneider Electric are brandul, viziunea si gradul de penetrare necesare pentru a deveni lider in domeniul software-ului pentru managementul energiei centrelor de date; datorita dimensiunii sale, compania poate sa stabileasca aliante importante. InfraStruxure este in acest moment doar una dintre ofertele Schneider Electric pe aceasta piata, dar grupul are potentialul sa devina un lider.”

Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure de la APC ajuta companiile sa eficientizeze costurile energiei si sprijina planificarea pe termen scurt si lung, prognozarea si bugetarea. Cu acest portofoliu de produse, managerii centrelor de date si directorii IT pot avea o viziune holistica a calitatii infrastructurilor fizice a centrelor de date, a utilizarii energiei de la un capat la altul si a diverselor costuri asociate cu aceasta. Software-urile APC, care se integreaza perfect cu echipamentele de infrastructura ale oricarui producator, ofera cele mai complete integrari cu sistemele de suport critic IT din industrie, care includ managementul energiei, al cladirii si al companiei, facilitand astfel monitorizarea, controlul si rezolvarea problemelor intr-un mediu prietenos pentru utilizatorul final. 

Portofoliul de software include InfraStruxure Operations – pentru operatiuni zilnice si management al inventarului; InfraStruxure Central – pentru centralizarea datelor si monitorizare, InfraStruxure Capacity, InfraStruxure Change – pentru planificare si optimizare; si InfraStruxure Energy Efficiency – pentru analiza energiei si modelare pana la echipamentul consumator final dintr-un rack. 

Aceasta noua divizie de business va fi condusa de Soeren B. Jensen, Vice Presedinte, Data Center Software, APC, ce va raporta direct catre Laurent Vernerey, Presedinte si CEO, APC by Schenider Electric, si catre un comitet supervizor dedicat. 


Despre APC by Schneider Electric
APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. Solutiile APC includ surse de putere neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura APC InfraStruXure® - cea mai buna solutie din industrie – o solutie completa care integreaza electro-alimentarea, climatizarea de precizie si administrarea.

Schneider Electric, un specialist global in managementul energiei cu operatiuni in peste 100 de tari, ofera solutii integrate pentru multiple segmente de piata. Compania detine pozitii de lider in domeniul energiei si infrastructurii, procese industriale, automatizarea cladirilor, centre si retele de date, avind totodata si o prezenta puternica pe segmentul rezidential. Cei peste 100,000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15.8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile „sa profite la maxim de resursele energetice”.

www.apc.com 
www.schneider-electric.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video