Bosch prezinta sistemul video AVIOTEC de detectie a incendiilor

72 vizualizari
Detectia integrata si precisa a incendiilor in doar cateva secunde
Distribuie pe

Detectia integrata si precisa a incendiilor in doar cateva secunde

Utilizeaza Analiza Video Inteligenta pentru a detecta fumul si flacarile 
Detectie sigura si timpurie in doar cateva secunde 

Bosch Security Systems prezinta AVIOTEC, o noua solutie pentru detectia sigura si timpurie a incendiilor in medii dificile. Pornind de la tehnologia consacrata a camerelor video Bosch si de la Analiza Video Inteligenta Bosch (IVA), sistemul de detectie video a incendiilor poate completa tehnologiile de detectie a incendiilor de ultima generatie, permitand detectia timpurie a fumului si a flacarilor in medii in care aceste tehnologii nu pot oferi timpi de reactie satisfacatori, cum ar fi cladiri cu tavane inalte sau zone umede si cu mult  praf. De asemenea, AVIOTEC poate fi utilizat in medii in care nu exista alte solutii, de exemplu, fabrici de cherestea sau fabrici de hartie, hangare sau zone foarte intinse ce necesita monitorizare. 

 

 

 

 

 

Detectia incendiului la sursa 
Folosind algoritmi inteligenti pentru camerele de supraveghere video, AVIOTEC poate detecta fumul si flacarile de indata ce acestea intra in raza de actiune a camerei, in loc sa astepte ca fumul sa ajunga la detectorii de fum de ultima generatie. Prin detectia incendiilor la sursa, si nu la nivelul tavanului, camerele video pot declansa alarma in doar cateva secunde, in timp ce detectoarele de fum fixe sesizeaza o situatie de alarma in cateva minute. Sistemul AVIOTEC se bazeaza pe algoritmi inteligenti pentru a distinge intre incendiile reale si interferente, cum ar fi reflexii, miscari sau lumini de fundal. Acest lucru garanteaza o detectie foarte sigura, aproape fara nicio alarma falsa. Sistemul AVIOTEC asigura o detectie sigura dovedita in toate testele efectuate in caz de incendiu (de la testul in caz de incendiu nr.1 pana la testul in caz de incendiu nr. 8), conform cerintelor standardului EN54. 

Sistemul video AVIOTEC de detectie a incendiilor poate fi compus dintr-o singura camera video, ajungand pana la un sistem in retea cu camere video distribuite, avand o consola centrala si un sistem de management. Folosind tehnologia Bosch de transcodificare dinamica, sistemul poate transmite alarme la un panou de alarma in caz de incendiu deja existent sau le poate transmite prin intermediul Ethernet la un centru de monitorizare, sau chiar la un dispozitiv mobil precum un iPad. Primind imagini video de calitate HD in timp real, pompierii au o mai buna intelegere a situatiei de fapt, chiar inainte de a ajunge la fata locului. 

Combina siguranta si securitatea 
Camerele video sunt usor de instalat si necesita foarte putina mentenanta in comparatie cu detectorii de fum si flacari de ultima generatie. Utilizarea camerelor video PoE (Power over Ethernet - cu alimentare printr-un singur cablu Ethernet) poate elimina necesitatea unor surse de alimentare individuala si a unor cabluri de alimentare, facand sistemul AVIOTEC si mai rentabil din punct de vedere al costurilor. Sistemul AVIOTEC poate fi utilizat si pentru locatiile foarte mici si dispersate, cum ar fi centralele electrice si posturile de semnalizare unde nu se justifica instalarea unor panouri de detectie a incendiilor. 

Pentru informatii suplimentare, accesati www.boschsecurity.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video