BULCONTROLA - Platforma pentru intalniri bilaterale de afaceri, intre 5-8 aprilie, la Sofia

50 vizualizari
Bulcontrola 2016
Distribuie pe

Oferte speciale pentru companii pana pe 20 decembrie!

Pentru a 44-a oara, in 2016, BULCONTROLAexpozitia cunoscuta pentru aparate de masura si control si aparatura electrica, echipament de laborator, analiza si monitorizare, va reuni toate sectoarele economiei. Aceasta va avea loc intre 5 si 8 aprilie la centrul de expozitii Inter Expo Center, in capitala Bulgariei-Sofia. Pentru prima data, companii din tari diferite vor avea posibilitatea de a participa la o noua platforma pentru B2B Matchmaking. Intalnirile bilaterale de afaceri se vor organiza prin intermediul Еnterprise Europe Network, cea mai vasta retea informationala a Comisiei Europene (CE) pentru sprijinirea afacerilor mici si mijlocii. Ideea principala a initiativei este sprijinul pentru companiile din sector din Bulgaria si regiune pentru gasirea de noi parteneri, schimb de experienta si discutii pe marginea patrunderii pe piete noi. 

BULCONTROLA va oferi o diversitate de oportunitati pentru dezvoltarea sistemelor de control, monitorizare si analiza in domeniul farmaceutic, industria alimentara, metalurgie, industrie, energie. Expozitia va prezenta noutatile in materie de control cu maxima precizie si utilizarea economica a resurselor in domeniul mediului inconjurator si al managementului energetic. 

In anul 2016, unul dintre accente vor fi ultimele noutati din domeniul echipamentelor de distributie a electricitatii si a aparatelor electrice. Inovatiile sunt o cerinta obligatorie in implementarea normelor si standardelor europene de calitate si siguranta din toate domeniile economice. Scopul expozitiei este de a reuni eforturile companiilor de a dezvolta afaceri sustenabile si de a implementa unele practici de consum eficient al energiei. 

Pentru parteneriat mai bun intre mediul de afaceri si institutii in scopul cresterii inteligente, in paralel cu BULCONTROLA, vor avea loc si a 10-a expozitie internationala VODA SOFIA /APA SOFIA/ precum si a 6-a editie a МACHTECH & INNOTECH EXPO

Oamenii de afaceri sunt asteptati cu multe evenimente de business-seminarii, demonstratii si prezent

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video