Cea mai rezistenta eticheta de exterior de culoare argintie

173 vizualizari
Cea mai rezistenta eticheta de exterior de culoare argintie
Distribuie pe


Eticheta de identificare B-8591, de cea mai inalta calitate, de la Brady este disponibila acum si cu un strat de protectie argintiu. La fel ca si eticheta cu strat de protectie alb, poate rezista la radiatii UV, conditii meteorologice ostile, lichide si abraziune. Ambele versiuni ale celei mai rezistente etichete de exterior de pe piata actuala asigura identificarea clara a echipamentelor, vehiculelor, componentelor si unitatilor pana la 12 ani. La o data ulterioara, vor fi disponibile straturi de protectie de mai multe culori.


Fara folii supralaminate

Numeroase etichete de exterior se decoloreaza, se micsoreaza, crapa sau cad dupa cativa ani, devenind ilizibile si inutile. Eticheta de exterior extrem de durabila, fara halogen, de la Brady ramane fixata si lizibila pana la 12 ani, chiar si in medii dificile, asa cum arata rezultatele testelor efectuate in conditii meteorologice ostile accelerate, conform ASTM G155, ciclul 1. Eticheta ofera o rezistenta exceptionala la intemperii si nu necesita folii supralaminate pentru protejarea continutului. 

Identificarea clara si durabila faciliteaza utilizarea echipamentelor, componentelor, vehiculelor, instrumentelor si unitatilor, fara inlocuiri frecvente.

Aplicatii de exterior
Imprimata cu negru pe alb sau argintiu, cea mai rezistenta eticheta de exterior este ideala pentru codurile de bare si identificarea panourilor solare, a vehiculelor, echipamentelor, unitatilor sau cablurilor expuse. Printre posibilele aplicatii se numara, de asemenea, identificarea indicatoarelor, distribuitoarelor automate, unitatilor de aer conditionat montate pe acoperis, a usilor sau scarilor exterioare. 

In domenii cu activitati sau produse de exterior, precum telecomunicatii, constructii si instalatii electrice, cea mai rezistenta eticheta de exterior asigura eficienta sporita prin identificarea clara si informatii imediat accesibile.

Usor de creat si de aplicat
Cea mai rezistenta eticheta de exterior cu strat de protectie argintiu poate fi imprimata la fata locului, cu imprimanta de etichete BBP11, BBP12 sau BP PR+ de la Brady. Software-ul specializat de tiparire poate oferi o serie de optiuni de creare a codurilor de bare si serializare pentru imprimarea la fata locului. Aceasta eticheta autoadeziva fara folii supralaminate este usor de imprimat si aplicat. Cea mai rezistenta eticheta de exterior a fost inclusa in seria Brady WorkHorse™ Series cu numele B-8591.

Trimiteti un e-mail la emea_request@bradycorp.com pentru a solicita rezultatele testelor sau un esantion pe care il puteti testa chiar dvs. 

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469
- -
Phone : +40 21 202 3032
Fax : +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video