Compania Metatools are o noua identitate vizuala

113 vizualizari
Metatools
Distribuie pe

Unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente si utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial si al constructiilor din tara, anunta finalizarea unui proces de rebranding ce are in prim-plan modificarea logo-ului si a materialelor de comunicare.

“Este primul proces de rebranding de acest fel realizat dupa mai bine de 18 ani de existenta pe piata din Romania. Noul concept de brand Metatools reflecta foarte bine ceea ce compania noastra promoveaza, respectiv eficienta si transparenta. Dupa ce anul trecut am inaugurat noile puncte de lucru din Buzau si Pitesti, am considerat ca este nevoie de o modificare in ceea ce priveste identitatea vizuala. Metatools ramane acelasi brand valoros, 100% autohton, dedicat clientilor”, a declarat Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools.

Noua identitate pastreaza detaliile care au facut sigla cunoscuta, respectiv culoarea si elementele principale de design, insa introduce modernitatea ca element de baza in identificarea brand-ului. Noul logo va sta la baza tuturor proceselor de comunicare online si offline, ca parte integranta a strategiei generale de comunicare a companiei Metatools.

Metatools este una dintre companiile romanesti ce s-a bucurat de o evolutie continua, chiar si in perioada de criza economica, datorita diversificarii sustinute a serviciilor si a produselor oferite. Astazi, compania ofera clienţilor servicii complete de vanzare, service in garantie si post-garantie, service mobil si inchirieri de scule electrice si utilaje. Continuarea planurilor de extindere se concretizeaza si in 2016 prin inaugurarea noilor puncte de lucru din Buzau si Pitesti, dupa ce anul 2015 a insemnat relocarea diviziei de service/service mobil intr-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiesti si actualizarea spatiului vizual, la standarde europene

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video