Creati orice eticheta cu aplicatiile Brady Workstation

60 vizualizari
Brady Workstation ofera design practic pentru etichete
Distribuie pe


Brady Corporation a creat o platforma digitala care ofera aplicatii profesionale, intuitive pentru crearea de produse de calitate, etichete pentru cabluri si indicatoare de siguranta. Cu "Brady Workstation" designul pentru etichete devine mai facil, mai rapid si mai adaptabil la noile norme de etichetare, gratie actualizarilor centralizate.

Selectati aplicatiile necesare
Brady Workstation ofera design practic pentru etichete pentru o gama larga de profesionisti. Selectati pur si simplu aplicatia dorita, descarcati varianta de test de 30 de zile si cumparati-o daca sunteti multumiti. Aplicatiile disponibile permit utilizatorilor o creare automatizata a etichetelor, inclusiv importuri de date si secvente complexe, precum si de a proiecta etichete si indicatoare personalizate pentru cabluri si produse, sabloane de etichete protejate, etichete pentru cabluri exclusiv cu text, etichete pentru substante chimice CLP, indicatoare de siguranta si facilitate, markere pentru proceduri de restrictionare si conducte. Functionalitati de baza pentru design sunt oferite gratuit la www.bradyeurope.com/bradyworkstation!

Conectare facila la imprimanta dvs.
Brady Workstation lucreaza fara probleme cu o gama larga de imprimante tip desktop si portabile Brady. Conectati pur si simplu o imprimanta Brady la un computer conectat la internet pentru a accesa si imprima sabloanele si functionalitatile pentru etichete Brady Workstation. Imprimantele ultra-performante marca Brady ofera de asemenea comunicarea bidirectionala cu Brady Workstation si va informa utilizatorii daca trebuie sa schimbe materiale de etichetare in scopul imprimarii unor designuri specifice.


Pachete de creare etichete
Fiecare aplicatie Brady Workstation poate fi descarcata, testata si achizitionata separat. In plus, Brady Workstation include si cateva pachete de design etichete ce combina aplicatii utilizate frecvent de catre profesionistii in domeniu. Pachete pentru identificarea cablurilor, a produselor, de siguranta si pentru identificarea facilitatilor, automatizarea datelor si sabloane pentru etichete protejate, toate acestea sunt disponibile de la Brady Workstation, cu avantajele considerabile ale unui pachet de aplicatii.

Primiti o brosura via www.bradyeurope.com/bradyworkstation

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469
- -
Phone : +40 21 202 3032
Fax : +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video