Descoperiti cele mai mari tendinte si cele mai mici detalii. La cel mai mare targ pentru tehnologie industriala de la Hanovra

78 vizualizari
Cel mai important targ industrial din lume
Distribuie pe


HANNOVER MESSE 2016: o gama larga de forumuri, conferinte si evenimente speciale va vor oferi sansa de a afla mai multe despre problemele-cheie care afecteaza industria de azi. Aici – la cel mai mare si cel mai influent targ din lume dedicat tehnologiei industriale - va puteti compara datele, creste know-how-ul si verifica ultimele inovatii, oferindu-va solutia de care aveti nevoie pentru a va mentine afacerea pe drumul cel bun si de a fi cu un pas inaintea celorlalti.

Cel mai important targ industrial din lume va avea loc in perioada 25-29 aprilie 2016 in Hanovra. HANNOVER MESSE 2016 va reuni 5 targuri de specialitate in aceeasi locatie: Industrial Automation, Energy, Digital Factory, Industrial Supply si Research & Technology. Cele patru teme majore la HANNOVER MESSE 2016 sunt automatizari industriale si IT, energie si tehnologii de mediu, dezvoltarea industriei, tehnologii de productie si furnizarea de servicii, cercetare si dezvoltare.

Solutii pentru Industria integrata – Tema centrala a HANNOVER MESSE 2016

Integrarea industriei este din ce in ce mai aproape. Sistemele energetice vor fi controlate digital. HANNOVER MESSE 2016 va duce aceste dezvoltari mai departe - cu un numar record de exemple de aplicatii concrete si Tara Partenera SUA.
Poate fi greu de crezut, dar SUA isi va face debutul ca tara partenera la cel mai mare eveniment de tehnologie industriala din lume. Modernizarea sectorului industrial din America si integrarea digitala a unitatilor sale de productie si a echipamentelor se desfasoara intr-un ritm rapid. Scopul guvernului SUA este de a-si recastiga statutul ca fiind unul dintre locatiile de productie de talie mondiala, fapt care a hotarat ca Statele Unite sa fie urmatoarea tara partenera la HANNOVER MESSE.
La Hanovra SUA se va prezenta ca un producator de bunuri de inalta calitate si ca o tinta atractiva pentru investitii. Dupa cum a subliniat Presedintele Obama de mai multe ori, SUA saluta investitorii straini. Acest lucru este reflectat in diverse programe de infrastructura si programe educationale care sunt in curs de desfasurare.

Eficienta energetica, unitati de productie de ultima generatie, tehnologii inteligente – acestea sunt elementele cheie ale Tarii Partenere SUA. In plus, accentul va fi pus pe educatie si formare si - desigur – pe parteneriatele transatlantice.

"Energia integrata" va prezenta o fereastra spre viitorul nostru energetic
Sistemul energetic german este transformat dintr-un sistem conventional static si extrem de centralizat intr-unul flexibil descentralizat. Gratie digitalizarii, generarea de energie electrica este in convergenta cu incalzirea / racirea, vehiculele electrice si productia industriala pentru a crea un sistem inteligent, energetic integrat. Expozitia specializata avand tematica Energiei din cadrul Hannover Messe va spune povestea din spatele tehnologiei si economiei Germaniei la revolutia energetica a Germaniei, prin prezentarea sistemelor, componentelor si serviciilor, care vor constitui coloana vertebrala a sistemului energetic complet integrat al tarii in viitor. Tematica "Energiei integrate", va acoperi intreaga productie de energie si a lantului de aprovizionare, de la generare, transport, distributie si depozitare, vehicule electrice.
Piesa centrala a targului de specialitate Energy va fi Integrated Energy Plaza. Acesta va cuprinde un model interactiv, care va explica partile-cheie ale sistemelor energetice de maine; va arata, de asemenea, modul in care diferitele tehnologii generice sunt integrate si interactioneaza intre ele pentru a crea o sursa de energie sigura, fiabila si eficienta din punct de vedere al costului.
In cadrul targului de Energie nu este vorba de science fiction. Este vorba despre a ilustra ceea ce este deja posibil, deoarece toate tehnologiile necesare pentru a transforma sistemele conventionale de energie din lume exista deja. In cadrul Integrated Energy Plaza companii precum producatorul de turbine eoliene Enercon, producatorul de cabluri electrice si furnizorul de sisteme de distributie a energiei Prysmian, sau compania de tehnologie Siemens isi vor prezenta produsele si solutiile pentru sistemele energetice complet integrate. GP Joule, unul dintre sponsorii premium Plaza, va folosi un model pentru a ilustra rolul esential pe care il vor juca solutiile noi, descentralizate de stocare pentru a face posibile astfel de sisteme. Un alt sustinator al Integrated Energy Plaza este dena, centrul de expertiza pentru eficienta energetica, surse regenerabile de energie si sisteme energetice inteligente din Germania. Alti participanti includ cele mai importante asociatii din industria germana: VDE , VDMA Power Systems si ZVEI.

Secretarul pentru comert al SUA, Penny Pritzker anunta cea mai mare delegatie de firme americane expozante la Targul Industrial Hannover Messe 2016

Numarul mare de companii americane si domeniile industriale reprezentate de acestea reprezinta o oportunitate unica pentru companiile si investitorii din Romania de a initia parteneriate comerciale bilaterale cu firmele americane expozante.
WASHINGTON - Secretarul pentru Comert al SUA Penny Pritzker a anuntat ca va conduce cea mai mare delegatie de firme americane participanta vreodata la Hannover Messe, cel mai mare targ de tehnologie industriala din lume, care are loc intre 25 si 29 aprilie 2016 la Hanovra, in Germania. Statele Unite ale Americii vor fi Tara Partenera pentru prima data in istoria targului, iar delegatia SUA include deja peste 290 de intreprinderi, institutii de cercetare si organizatii de dezvoltare economica (EDOS).
Presedintele Obama va participa de asemenea la targ, in cadrul evenimentului "Integrated Industry-Discover Solutions."

„Anuntul privind participarea delegatiei SUA la Hannover Messe poate avea un impact pozitiv asupra firmelor, organizatiilor si investitorilor din Romania”,a declarat Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania. „Participantii din Romania vor avea posibilitatea sa relationeze cu personalitati de seama, cu companii de top americane care ofera atat tehnologii de varf, cat si oportunitatile cele mai promitatoare de investitii.”
„Statele Unite ale Americii au cele mai inovatoare si mai orientate spre viitor companii din lume. Dar in economia globala de azi nu este suficient sa fii cel mai bun – trebuie sa informam lumea ca America este deschisa accesului la afaceri”, a declarat secretarul pentru comert Penny Pritzker.”Hannover Messe este o oportunitate unica pentru companiile americane de a-si prezenta produsele si capacitatile in fata miilor de reprezentanti mondiali ai companiilor furnizoare de tehnologie de varf.”

Pentru a veni in sprijinul membrilor delegatiei americane, Departamentul pentru Comert al SUA ofera o serie de servicii, inclusiv sprijin in initierea de intrevederi business-to-business. 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.032 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.192 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 50.420 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video