Eaton extinde gama de putere a UPS-urilor lidere de piata 93PM

92 vizualizari
Surse de Alimentare Neîntreruptibile (UPS) trifazate 93PM
Distribuie pe

O gamă modulară și scalabilă permite Centrelor de Date să aplice metoda "Plătești când crești"

Eaton, compania de management al energiei electrice a anunțat astăzi extinderea gamei de Surse de Alimentare Neîntreruptibile (UPS) trifazate 93PM, într-un domeniu mai mare de putere, de la 30 la 500 kVA. Eaton 93PM este conceput pentru a menține o alimentare constantă, neîntreruptă și curată, țintind centrele de date, aplicațiile IT și din clădirile comerciale. Gama extinsă este un răspuns la o schimbare a cererii din domeniu pentru mai multe opțiuni de putere nominală și o abordare modulară a managementului de energie electrică al centrelor de date, care să permită clienților să reducă costurile cu energia și să sporească flexibilitatea sistemului. Gama de produse este disponibilă în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) din iulie 2017.

Piața UPS-urilor se îndepărtează de abordarea tradițională a UPS-urilor mari și se îndreaptă spre un design modular, scalabil, unde clientul poate alege exact ce putere nominală are nevoie în prima zi și o poate crește treptat în conformitate cu nevoile afacerii. Aceasta este o abordare mai flexibilă și mai eficientă a gestionării energiei. Designul modular al modelului 93PM permite creșterea capacității UPS-ului în orice moment, pur și simplu prin adăugarea altor module de alimentare la UPS-ul existent. Capacitatea poate fi mărită în trepte de 50 kVA, oferind în același timp o capacitate de by-pass completă din prima zi.

"Există două stimulente importante clare în centrele de date și în tehnologia alimentării cu energie electrică - costul total al proprietății și cea mai mare disponibilitate posibilă", a spus Teppo Henttonen, Director Marketing, Critical Power Solutions la Eaton. "Deoarece clienții doresc să crească eficiența sistemului și să reducă costurile energiei electrice, abilitatea de a crește treptat capacitatea de energie electrică disponibilă este importantă în îndeplinirea acestor necesități. Rezistența la șocuri va rămâne în centrul atenției în designul UPS-ului Eaton, dar dorim de asemenea, să introducem o gestionare mai inteligentă a aplicațiilor de tip misiuni critice.”

Eaton UPS 93PMGama de produse 93PM este concepută pentru a menține infrastructurile critice tot timpul în funcțiune, furnizând o disponibilitate de funcționare de 100%. 93PM include o serie de caracteristici care asigură cea mai mare rezistență la șocuri posibilă pentru aplicațiile critice, printre care: Hot Sync, tehnologia brevetată de Eaton pentru partajarea sarcinilor între UPS-uri, care elimină orice posibil punct de defecțiune dintr-un sistem de UPS-uri operând paralel și gestionarea avansată a bateriilor (ABM), care permite încărcarea inteligentă și crește durata de viață a bateriei.

Pentru a spori în continuare rezistența și siguranța sistemului, designul Eaton 93PM face instalarea și implementarea electrică mai ușoară și mai sigură, având componente de siguranță integrate, pre-proiectate, pre-testate și preinstalate. Aceasta elimină necesitatea de a fi introduse prin proiect în panoul de distribuție a energiei din amonte, eliminând riscul pentru proiectantul sistemului și pentru client și reducând costul total al instalării.

Gama 93PM este construită cu tehnologii de vârf care permit niveluri de eficiență de până la 97% în modul de conversie dublă; înlocuirea unui UPS de generație mai veche cu un 93PM ar duce la recupera acestuia într-un interval de doi-trei ani. Două tehnologii cheie pentru economii și mai mari de energie și cu un interval de timp mai rapid pentru recuperare sunt Sistemul de Economisire al Energiei (ESS), care este cea mai rapidă arhitectură de economisire a energiei disponibilă și poate atinge până la un nivel de eficiență de 99%, și Sistemul de Administrare a Modulelor Variabile (VMMS), care ajută la obținerea unei eficiențe optime de conversie dublă, chiar și atunci când nivelurile de încărcare UPS sunt scăzute.

Gestionarea dispozitivului 93PM este realizată printr-un ecran tactil LCD, care oferă informații de stare esențiale în același timp în format grafic și numeric. Acesta susține, de asemenea, software-ul Eaton de Administrare Inteligentă a Energiei Electrice (Intelligent Power Management (IPM)), care este utilizat pentru monitorizarea și gestionarea UPS-ului ca parte integrantă a infrastructurii energetice și IT. Interfața localizată web permite monitorizarea mai multor UPS-uri și a altor echipamente de alimentare. În centrele de date virtualizate, IPM-ul poate fi legat la sistemele existente de administrare a virtualizării și permite utilizatorilor să configureze cu ușurință automatizarea bazată pe politici pentru evenimente energetice, cum ar fi delestarea de sarcină sau oprirea controlată. Eliminarea nevoii de intervenție umană sporește rezistența centrului de date.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton.eu/93PM și www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video