Aerteknika

Eaton lanseaza solutii de alimentare optimizate pentru aplicatiile IT de mici dimensiuni

Eaton a lansat noile UPS-uri de 2,2 kW si 3 kW din seria 9PX
vizualizari

Compania Eaton, un lider mondial in managementul energieia lansat noile UPS-uri de 2,2 kW si 3 kW din seria 9PX, care sunt adaptate pentru a asigura o protectie electrica de inalta calitate pentru serverele virtuale, solutiile hiperconvergente, dispozitivele de retea si sistemele mici de stocare a datelor. 

O functie esentiala a acestor produse UPS inovatoare este factorul de putere unitar. Astfel, pentru o anumita tensiune nominala, acestea pot alimenta mai multe echipamente decat produsele UPS conventionale. De asemenea, produsele se disting printr-o eficienta exceptional de ridicata, care reduce costurile energiei si cerintele de racire. In plus, acestea sunt disponibile in versiunile optionale ce includ si carduri de retea pentru capabilitati avansate de virtualizare.

Noile produse UPS din seria 9PX sunt disponibile in versiunile 2U, care utilizeaza in mod eficient spatiul de pe rack-urile IT conventionale, si in versiunile 3U, care sunt optimizate pentru a fi utilizate in spatiile mici cu adancime limitata sau pentru a proteja dispozitivele IT tower conventionale.

„Aceste noi produse UPS ofera pentru aplicatiile mai mici aceleasi beneficii ca produsele 9PX mai mari, care s-au bucurat de succes demonstrat si de popularitate”, a explicat Christophe Jammes, Product Marketing Manager al Eaton EMEA.

„De exemplu, factorul de putere unitar este foarte important pentru clientii nostri, deoarece acest lucru inseamna ca valoarea nominala kVA pe care UPS o poate furniza coincide numeric cu valoarea nominala kW a sarcinii. Prin urmare, produsele UPS pot fi utilizate la o putere superioara, in general cu 11% mai mare, nemaifiind necesara realizarea unor calcule pentru a stabili dimensiunea sarcinii pe care o poate accepta produsul UPS.”

Noile sisteme UPS dispun de o topologie cu dubla conversie, care asigura o protectie eficienta impotriva tuturor tipurilor de probleme de calitate a alimentarii si includ un bypass automat pentru a mentine sarcina alimentata si in cazul suprasarcinilor sau al avariilor UPS. 

Produsele UPS 9PX au primit calificativul Energy Star, iar atunci cand functioneaza in mod on-line, pot obtine un randament de 94%, care contribuie la mentinerea la minimum a costurilor de operare si a impactului asupra mediului. 

Toate modelele sunt prevazute cu un ecran LCD integrat, care furnizeaza informatii complete despre starea produsului si parametrii de functionare. In plus, monitorizeaza consumul de energie pana la nivelul de grup de prize de iesire. Controlul segmentelor de prize este asigurat pentru maximum doua grupe de consumatori, facilitand pornirile secventiale si opririle prioritizate ale echipamentelor neesentiale, precum si repornirea de la distanta a serverelor blocate.

Sistemul Eaton de gestionare avansata a bateriei (ABM) prelungeste durata de viata a bateriei cu pana la 50%, iar atunci cand bateriile trebuie inlocuite, se poate face hot-swap, adica fara a intrerupe alimentarea cu energie electrica a sarcinilor.

Versiunile noilor produse UPS 9PX pregatite de virtualizare ofera o integrare mai buna cu mediile virtuale VMware, HyperV, RedHat si Citrix, facilitand implementarea politicilor de recuperare automata in caz de dezastru (automated disaster recovery) in cazul aparitiei unor probleme in alimentarea cu energiesau in situatia unei descarcari automate de sarcina (load-shedding). In plus, produsul 9PX poate fi monitorizat si prin produsele populare de tip cloud VMWare vRealize si Microsoft MS SCOM. 

Pentru a afla mai multe despre UPS 9PX 2200-3000 kVA, consultati pagina www.eaton.eu/9px3kva.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti Twitter (@EatonIT) sau LinkedIn (Eaton EMEA).

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
Karmenu Vella
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare