ELKO anunta disponibilitatea in Romania a unei noi tablete cu rezistenta sporita de la Getac

101 vizualizari
Getac K120
Distribuie pe

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță disponibilitatea pe piața locală a recent lansatei tablete Getac K120, ce a fost concepută pentru agențiile de siguranță publică și este caracterizată de o rezistență deosebită la condiții dificile de utilizare.

Siguranța publică a devenit un domeniu bazat puternic pe informație, iar, din acest motiv, comunicațiile eficiente și transferul rapid de date din teren au devenit elemente de o importanță vitală. Astfel, specialiștii care răspund la diverse cazuri se folosesc intens de dispozitivele mobile de date din dotare, pentru a obține rapid informațiile necesare luării unor decizii adecvate. De acest detaliu a ținut cont Getac când a proiectat tableta K120, caracterizată în primul rând prin rezistența sa deosebită în condiții extreme. Ea este echipată cu procesor Intel Core i7 sau i5 din generația a 8-a și dispune de o conectivitate bogată, ce include GPS, LTE 4G, Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth, alături de un ecran tactil de 12.5” și opțiuni de securizare, precum autentificare pe mai multe niveluri, cititoare de amprentă și smartcard sau autentificare RFID.

“Tableta rezistentă Getac K120 a fost proiectată astfel încât să ofere angajaților din domeniul siguranței publice un dispozitiv mobil de date compact și puternic, care combină perfect comunicațiile video, vocale și de date, pentru a asigura accesul rapid la informațiile esențiale din teren”, a spus Rick Hwang, Președinte al Diviziei de Dispozitive Rezistente în cadrul Getac Technology Corporation. 

“Prin produse precum K120, Getac continuă să ofere cele mai bune soluții clienților din domeniul siguranței publice, ajutând echipele din prima linie să facă față provocărilor cu care se confruntă zilnic, mulțumită tehnologiilor inovatoare și designului inovativ”, a continuat acesta.

Echipajele de poliție, paramedicii și pompierii au nevoie de dispozitive mobile de date pe care să se poată baza în orice situație sau condiții de vreme. De aceea, Getac K120 întrunește condițiile impuse de standardele militare de rezistență MIL-STD-810G și MIL-STD-461G, oferind totodată rezistență la apă și praf certificată IP65. Acest lucru înseamnă că tableta poate fi folosită în orice condiții, fără a exista riscul deteriorării. Ea a trecut cu succes testul căderii de la o înălțime de 1.8m în timpul funcționării și poate opera fără niciun fel de probleme la temperaturi cuprinse între -290 și +630C, ceea ce îi conferă o versatilitate excepțională

Getac K120

Pentru a extinde utilizarea pe teren, K120 este oferită opțional cu baterii duale de capacitate mare cu înlocuire rapidă (hot-swap), garantând astfel autonomia în momente critice. Mai mult decât atât, modelul este compatibil cu o serie de accesorii și soluții de andocare Getac, cu ajutorul cărora poate fi montat în vehicule sau poate fi utilizat ca un computer convențional. De asemenea, Getac este partener strategic Microsoft, iar K120 folosește prin urmare sistemul de operare Windows 10 și tehnologia de cloud Microsoft pentru a răspunde tuturor provocărilor din domeniul siguranței publice.

Getac K120 beneficiază de o garanție bumper-to-bumper de 3 ani, ce acoperă inclusiv deteriorările accidentale. ELKO este unicul distribuitor autorizat România pentru solutiile Getac. Pentru mai multe informatii despre K120 contactați echipa ELKO la email: sales@elko.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video