Fujitsu impulsioneaza programul de parteneri SELECT Partner Program cu focus pe digitalizare si investitii de 1 milion de euro

transformare digitala


• Fujitsu introduce noi arii de certificare pentru portofoliul disponibil, pentru a ajuta partenerii sai sa vanda solutii de transformare digitala
• Training-uri si programe de certificare noi sunt disponibile pentru a promova competente bazate pe factori cheie in digitalizare incluzand Big Data si Internet of Things
• O structura noua de rebate care sa incurajeze partenerii sa investeasca in dezvoltarea expertizei in domeniul business

Fujitsu consolideaza progamul sau de canal SELECT Partner Program si investeste peste 1 milion de Euro pentru a permite partenerilor sa raspunda mai bine nevoilor de digitalizare in continua schimbare ale clientilor. Modificarile ofera partenerilor acces la noi domenii ale portofoliului Fujitsu, centrate pe ariile de focus strategic cum ar fi sisteme integrate si solutii in domeniul Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence, Big Data Analytics, Cloud si Cybersecurity. Combinata cu un program de instruire si certificare dedicat, aceasta mutare este menita sa deschida noi oportunitati de afaceri pentru partenerii Fujitsu si sa ii ajute sa acorde suport clientilor pe drumul lor catre un viitor digital.

Noutatile din SELECT Partner Program includ o structura imbunatatita de rebate pentru partenerii SELECT Expert, pentru o recunoastere suplimentara acordata partenerilor care au o anumita expertiza si pentru a acorda o atentie deosebita ariilor strategice din domeniile digitalizarii si transformarii digitale. In conformitate cu aceasta, noul set de cursuri si certificari incurajeaza partenerii sa devina SELECT Expert, specializati in domenii centrate pe nevoile clientului cum ar fi: siseme integrate, high performance computing, virtual client computing, solutii de mobilitate si protectie a datelor. De asemenea, prin noul program, partenerii vor fi asistati de un numar mare de de specialisti in solutii integrate, care le vor oferi suport unu-la-unu pentru castigarea si valorificarea oportunitatilor la clientii finali.

Fujitsu investeste peste 1 milion de euro in instrumente online noi pentru partnerii de canal, avand ca obiectiv simplificarea accesului la programul de parteneri, resurse si beneficii, incluzand solicitarile pentru preturi speciale, deal registration si gestionarea lead-urilor. Toate aceste instrumente sunt disponibile incepand cu luna aprilie 2017. 

Dave Hazard, VP Sales Operations and Channel, Fujitsu EMEIA spune: “Fiind o organizatie centrata pe pertenerii de canal, ascultam nevoile acestora. Ca urmare, vom face o investitie semnificativa pentru a imbunatati SELECT Partner Program, programul nostru pentru parteneri, astfel incat acestia sa fie mai in masura sa reuseasca in procesul de adaptare la provocarile digitalizarii. In mod evident, IT-ul devine din ce in ce mai complex si ne dorim sa ajutam partenerii nostri sa reduca decalajul prin dezvoltarea abilitatilor necesare”.

Hazard adauga: “Multi clienti migreaza catre sisteme integrate, care combina serverele, sistemele de stocare, retelistica si resursele software intr-o singura solutie. Intelegerea noilor tehnologii incluzand Hybrit IT, sisteme hiper-convergente si cloud, si avand competentele potrivite in domenii ca Securitate, Big Data analytics si IoT sunt prin urmare esentiale pentru ca partenerii sa devina consilieri de incredere pentru clienti. Acesta este motivul pentru care am pus un asemenea accent pe formarea de competente in conformitate cu temele cheie ale digitalizarii. O abordare orientata catre solutii sustinuta de o intelegere solida a noilor tehnologii va ajuta partenerii nostri sa devina mai relevanti pentru clientii lor si in final va ajuta la conducerea mai buna a afacerii lor si profitabilitate pentru ei.”

Avantajele SELECT Partner Program
Fujitsu SELECT Partner Program livreaza valoare imbatabila partenerilor sai din cadrul retelei internationale in continua crestere pe intreg globul, avand trei piloni de baza:
• Inovatie fiabila: Fujitsu ofera fiecarui membru al SELECT Partner Program acces la solutii de inalta calitate, customizabile menite sa ajute clientii sa simplifice si sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi. Produsele Fujitsu cele mai bune din clasa lor reprezinta fundatia solutiilor IT care ii vor convinge pe partenerii si clientii finali.
• Suport Individual: cooperarea Fujitsu cu partenerii sai este sustinuta si dezvoltata prin relatii personale si se evidentiaza prin semnul distinctiv al excelentei, fiind usor astfel pentru Fujitsu si partenerii sai sa aiba succes in dezvoltarea de afaceri mutual profitabile. Prin furnizarea de instrumente pentru abordarea pietei, procese specializate si surse de informare, Fujitsu isi imputerniceste partenerii sa se diferentieze in activitatea lor.
• Angajamentul pentru Crestere: Fujitsu isi ajuta partenerii sa creasca pe piata. Regulile Fujitsu pentru Angajament demonstreaza clar angajamentul companiei de a intelege valoarea unica a partenerilor sai pe piata IT, respectand in acelasi timp, clientii acestora si integrarea diferentelor culturale.

Resurse Online
• Citeste blogul Fujitsu : http://blog.ts.fujitsu.com 
• Urmareste Fujitsu pe Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global 
• Urmareste-ne pe LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu 
• Gaseste Fujitsu pe Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT 
• Fotografii Fujitsu si media server: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php 
• Pentru noutati: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare