Horia Stanese se alatura echipei Universal Robots in calitate de Business Development Manager

125 vizualizari
liderul de piata pe segmentul robotilor colaborativi
Distribuie pe

Universal Robots, compania care a inventat robotii colaborativi (numiti si coboti) si liderul de piata pe segmentul robotilor colaborativi, anunta cooptarea lui Horia Stanese in calitate de Business Development Manager. 

Ca efect direct al extinderii rapide pe piata romaneasca, Universal Robots l-a ales pe Horia pentru a gestiona dezvoltarea retelei de distribuitori si a relatiei cu clientii. Horia Stanese este un specialist cu o mare experienta in domeniul automatizarii industriale din Romania. Cariera sa este legata de activitatea in cadrul companiei Ifm Electronic, in cadrul careia a avut functia de Area Sales Manager timp de 7 ani si Orange, unde a fost Sales Reprezentative. 

“Suntem incantati ca Horia Stanese se alatura echipei Universal Robots. Expertiza sa tehnica si de vanzari ne va ajuta sa oferim noilor si actualilor clienti suportul de care au nevoie pentru a-si eficientiza activitatea. Cobotii UR au un timp extrem de scurt de amortizare de pana la 195 de zile, sunt usor de instalat si foarte flexibili. Toate aceste calitati ii fac ideali pentru industria romaneasca, domeniu care se confrunta cu o lipsa acuta a fortei de munca. Suntem convinsi ca Horia si reteaua noastra de distributie in continua crestere ne vor ajuta sa dublam in acest an numarul robotilor instalati in Romania”, a declarat Slavoj Musilek, General Manager Europa Centrala si de Est, Universal Robots.

„Pe masura ce avantajul salariilor reduse se erodeaza, producatorii industriali din Romania au nevoie de solutii de automatizare si robotizare pentru a ramane competitivi. Sunt convins ca avantajele robotilor UR ii transforma in prima optiune de achizitie pentru automatizarea activitatilor repetitive si anoste din fabrici. Pentru ca angajatii lucreaza impreuna cu robotii nostri, companiile pot obtine rapid avantaje competitive la nivelul calitatii produselor, rapiditatii prin care se implementeaza noi procese si al flexibilitatii. Sunt convins ca tot mai multi manageri din randul IMM-urilor vor intelege ca robotii UR reprezinta o investitie pentru dezvoltarea afacerilor lor,” a declarat Horia Stanese, Business Development Manager Universal Robots.


Universal Robots reprezinta rezultatul a multi ani de cercetari intensive in cadrul clusterului de robotica al Danemarcei, care se afla in localitatea Odense. Compania a fost fondata in 2005 de catre CTO-ul companiei, Esben Østergaard, care a dorit sa faca tehnologia robotilor accesibila tuturor, prin dezvoltarea de roboti industriali mici, usor de utilizat, la preturi rezonabile, care, alaturi de oameni si pe cont propriu, sa fie utilizati pentru eficientizarea proceselor din industrie.

Portofoliul de produse cuprinde bratele robotizate UR3, UR5 si UR10 numite astfel dupa sarcina utila in kilograme. De la lansarea primului robot UR in decembrie 2008, compania a inregistrat o crestere considerabila datorita robotilor usor de utilizat, vanduti acum in peste 50 de tari din intreaga lume. Perioada medie de amortizare a investitiei este de numai 195 de zile - este cea mai rapida din industrie.
Compania, o parte din Teradyne Inc., cu sediul in Boston, are sediul in Odense si are filiale si birouri regionale in S.U.A., Spania, Germania, Singapore, Cehia, India si China. Universal Robots are peste 300 de angajati in intreaga lume. 

Aflati mai multe la: www.universal-robots.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video