Industria 4.0 schimba industriile, pietele ... si targurile

67 vizualizari
Industria 4.0
Distribuie pe

Industria 4.0 elimină din ce în ce mai mult granițele dintre diferitele sectoare ale industriei, în timp ce ciclurile de inovație devin tot mai scurte. Acestea sunt tendințele pe care producătorii din întreaga lume, mari sau mici, nu își pot permite să le ignore.

Foto: Dr. Gunther Kegel, Dr. Jochen Köckler și Christian H. Kienzle

HANNOVER MESSE se adaptează de asemenea la această realitate nouă. Până în prezent, tehnologiile de transmisie și hidraulice au fost prezentate la târgul bienal. "Dar piața s-a schimbat", afirmă Dr. Jochen Köckler, membru al Consiliului Director al Deutsche Messe. "În epoca digitală, produsele noi ajung pe piață mult mai repede, ca urmare firmele doresc să le prezinte la intervale mai scurte. De aceea am decis să prezentăm tehnologii de transmisii și hidraulice în fiecare an începând cu anul 2018", a spus el.

Începând cu anul viitor, Deutsche Messe, organizatorul HANNOVER MESSE, va reuni târgul anual Industrial Automation (IA) cu târgul bienal Motion, Drive & Automation (MDA). Noul eveniment se va numi Integrated Automation, Motion & Drives (IAMD), și va prezenta întreaga gamă de soluții din automatică, transmisii și tehnică hidraulică.

"Din punct de vedere tehnologic, Industrial Automation și expozițiile MDA converg de mai mulți ani," remarcă Köckler. "Această fuziune reflectă realitatea mediului pieţei de astăzi, care favorizează din ce în ce mai mult soluțiile din mai multe sectoare și de pe mai multe platforme, precum și produsele integrate digital. Susține de asemenea poziția HANNOVER MESSE, târgul Industry 4.0 numărul unu în lume. HANNOVER MESSE prezintă soluții Industry 4.0 complete - totul, de la componente inteligente la gestionarea datelor prin cloud computing, nu numai prin blocuri de construcție individuale".

Fuziune condusă de companii și asociații importante din industrie
Fuziunea, care a culminat cu noua expoziție IAMD, a avut loc din dorința și inițiativa expozanților lideri ai HANNOVER MESSE și a asociațiilor industriale germane importante. "Transmisiile și sistemele hidraulice joacă un rol-cheie în performanța motoarelor", spune Christian Kienzle, președintele Fluid Power Association din cadrul VDMA (the German Engineering Federation) și CEO al grupului Argo-Hytos. "Prin digitalizare, aceste sisteme au devenit de asemenea importante surse de date. Doi ani sunt o eternitate în era digitalizării. De aceea este important să avem posibilitatea de a prezenta noile soluții în fața clienților fără întârzieri nejustificate", adaugă el .

"Deutsche Messe a adus sistemele și soluțiile automatice de senzori, control și rețele la un loc cu sistemele de control electronice și mecanice, sub egida IAMD. Deutsche Messe a creat astfel un târg reprezentativ care arată cum toate sistemele și soluțiile pot fi integrate în cadrul Industriei 4.0", remarcă dr. Gunther Kegel, directorul Asociației Industriale Germane ZVEI, divizia de automatizare și tehnologie de măsurare, și director general al Pepperl + Fuchs GmbH.

Noua expoziție IAMD cuprinde sisteme de automatizare a producției, proceselor și energiei; robotică; IT industrial; hardware și servicii; tehnologii de producție și servicii; componente și sisteme de transmisie și hidraulice; sisteme pneumatice și hidraulice; rulmenți; motoare angrenate; tehnologie liniară; și tehnologia de etanșare. Un program cuprinzător, actualizat, de susținere a evenimentelor, incluzând Forumul Industry 4.0 și afișarea mentenanței anticipate, va spori și mai mult acreditarea expoziției.

CeMAT: cel mai mare grup de cumpărători de sisteme de transmisie și hidraulice
Un alt mare plus pentru expozanții de sisteme de transmisie și hidraulice de la IAMD va fi co-locația expoziției cu târgul intralogistic CeMAT de la HANNOVER MESSE 2018. CeMAT, care dispune de mașini mobile ca macarale montate pe camioane, stivuitoare si sisteme de transport fără șofer, plus multe alte soluții intralogistice 4.0, atrage tot mai mulți cumpărători, care reprezintă, de asemenea, o piață țintă importantă pentru furnizorii de sisteme de transmisie și tehnologii hidraulice.

IAMD își face prezența în întreaga lume
Deutsche Messe intenționează să lanseze marca IAMD pe piețele principale din întreaga lume. Acest lucru va deschide noi oportunități pentru companiile care doresc să exporte către țări cu economii emergente și în dezvoltare rapidă, cu o nevoie sporită de soluții de automatizare, cum e China. Expozițiile existente ale Deutsche Messe în China, Canada, SUA și Turcia vor fi restructurate succesiv și rebranduite în conformitate cu evenimentul de bază din Germania. Compania are, de asemenea, planuri de a deschide expoziții IAMD pe alte piețe importante.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video