Irega, acum si in Romania prin intermediul distribuitorului Unior Tepid

119 vizualizari
irega
Distribuie pe

Programul european de chei reglabile IREGA este disponibil acum si pe piata din Romania, prin intermediul distribuitorului exclusiv Unior Tepid. Producatorul spaniol este specializat in fabricarea cheilor reglabile folosite indeosebi in domeniul instalatiilor, cu un grad inalt de rezistenta si specificitate.

Irega este un program impetuos care rezolva problemele pe care conceptul clasic de chei nu le-a atins pana acum. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, deschiderii falcilor si capacitatii de prindere cu pana la 78% mai mare decat unealta traditionala, de aceeasi lungime a cheii. Astel, daca o cheie reglabila clasica cu lungimea de 200 mm are deschiderea maxima a falcilor de 28 mm, deschiderea maxima a cheilor reglabile de la Irega ajunge pana la 39 mm, deci are un diametru cu 11 cm mai mare.

Procesul de productie este unul controlat, intr-un atelier de 7.000 mp din Spania, garantand fabricarea perfecta si produse finite imbatabile. Oferta nisata de chei Irega se prezinta intr-o gama larga de versiuni, de la varianta Slim, la cea Reversibila, care se poate utiliza nu numai pe piulita, cat si pe teava. Acestea sunt concepute pe principiul semaforului, cu 3 straturi de culoare verde, galben, respectiv rosu, ceea ce inseamna ca utilizatorul profesional va primi un avertisment ca nu o mai poate folosi sub tensiune, prin culorile indicate pe cheie.

“Ne bucuram sa le putem pune la dispozitie consumatorilor din Romania acest program, care reprezinta o noua experienta bazata pe intelegerea mediului de lucru industrial si pe dorinta satisfacerii celor mai exigente cerinte ale consumatorilor profesionali”, a declarat purtatorul de cuvant al firmei Unior Tepid.

Alaturi de alte 49 de branduri, Irega este unul dintre programele noi din portofoliul liderului de piata in distributia sculelor de mana. Acesta se regaseste si in cel mai recent catalog al firmei CNS 2016-2017, cu preturi valabile in perioada 1 sept. 2016 – 31 aug. 2018, care reuneste nu mai putin de 1000 de pagini si 30.000 de repere.

Prin integrarea acestui program in gama de produse, Unior Tepid doreste sa acopere lipsurile existente pe piata romaneasca a cheilor reglabile, care nu reusesc sa satisfaca toate cerintele referitoare la robustete, diametru, deschidere maxima a falcilor si implicit, niveluri de utilizare multiple.

Cu o prezenta de peste 16 ani pe piata nationala, Unior Tepid este principalul operator economic de pe piata sculelor de mana si membru fondator al Centrului National de Scule, retea care reuneste distribuitorii sculelor de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata din Romania.

Contact:
Tel:+40 268 318 430; +40785 222 660
E-mail: tepid@tepid.ro; tepid.plb@tepid.ro 
http://www.sculeserioase.ro/
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video