Aerteknika

Laborator de metrologie Testo Romania

laborator etalonare echipamente de masura
vizualizari

Anul trecut Testo România a înființat propriul laborator pentru etalonarea echipamentelor de măsură. Până în prezent, laboratorul și-a extins capabilitatea privind gama de echipamente ce pot fi etalonate, oferind astfel colaboratorilor săi servicii complete: furnizarea unor echipamente profesionale, etalonare/calibrare și service specializat.

Laboratorul este atestat de către Biroul Român de Metrologie Legală pentru etalonarea următoarelor sortimente de mijloace de măsurare:

 • analizoare de gaze de ardere (cu senzori O2, CO, NO, SO2)
 • termometre digitale indicatoare și tip datalogger
 • termometre digitale cu sonde de temperatură de imersie/penetrare, pentru aer/gaze și termometre de contact
 • termometre cu infraroșu
 • camere de termoviziune
 • higrometre digitale indicatoare, tip datalogger sau cu sondă externă
 • manometre digitale diferențiale
 • sonometre digitale
testo testo2 testo3

 

Prin atestarea obținută, laboratorul asigură trasabilitatea rezultatelor la Sistemul Internațional de Unități, menținând în permanență un sistem de management riguros ce respectă standardul internațional ISO 17025. Etaloanele și echipamentele de lucru utilizate în laborator provin din Germania iar, datorită tehnologiilor de ultimă generație cu care sunt prevăzute, oferă siguranța unor rezultate precise și de încredere. Personalul laboratorului este instruit să îndeplinească chiar și cele mai complexe sarcini în ceea ce privește serviciile de etalonare oferite colaboratorilor.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți să ne contactați la numărul de telefon +40 264 202 170, la adresa de email laborator@testo.ro sau accesând website-ul nostru dând clic aici.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare