Lansarea platformei Modicon M580 ePAC, destinata utilizatorilor de automate programabile

70 vizualizari
Schneider Electric lanzeaza noua platforma PlantStruxure.
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a lansat pe piata din Romania Modicon M580 ePAC, noua platforma destinata utilizatorilor de automate programabile pentru aplicatii autonome PlantStruxure. Solutia revolutionara propusa de Schneider Electric a fost recent validata de catre profesionistii din domeniu prin acordarea premiului Control Engineering 2015 Engineers` Choice. 

Noul Modicon M580 PAC (ePAC) este un controlor revolutionar de automatizari care utilizeaza standarde Ethernet deschise, pentru a permite un nou nivel de eficienta si flexibilitate, asigurand, in acelasi timp, cel mai inalt nivel de securitate cibernetica prin Achilles Level 2 Certification, testat conform serviciilor si protocoalelor Ethernet: ARP, ICMP, TCP, IP si altor cerinte.

„Actualizarea gamelor existente, potrivit nevoilor clientilor nostri, reprezinta o prioritate pentru Schneider Electric. Noua platforma pentru aplicatii autonome PlantStruxure isi propune sa faciliteze procesele utilizatorilor de automate programabile si sa lanseze un nou standard de utilizare a acestor produse pe piata mondiala a automatizarilor industriale. De asemenea, incercam sa ne adaptam permanent schimbarilor din industrie si sa dezvoltam produse si solutii la cel mai inalt nivel de inovatie si sustenabilitate”, a declarat Razvan Copoiu, Vicepresedintele Diviziei Industrie din cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

Modicon M580 PAC face parte dintr-o gama robusta, testata si sigura, care ofera posibilitatea de migrare, in trepte, de la Premium si Quantum la noua platforma. Astfel, utilizatorii vor putea beneficia rapid de caracteristicile avansate oferite de M580, consolidandu-si investitia initiala. 

Principalul avantaj al platformei Modicon M580 PAC este faptul ca le ofera operatorilor din uzinele industriale posibilitatea sa dezvolte, sa implementeze si sa conduca un proces care presupune, in mod activ, beneficiile unei retele deschise, ajutand utilizatorii de automate programabile sa raspunda tuturor provocarilor prin intermediul primului automat programabil cu Ethernet incorporat in placa de baza. De asemenea, integritatea firmware-ului este verificata la fiecare deschidere a sistemului si este compilata si pastrata in memorie, prevenind, astfel, decompilarea de catre o terta forta. 

In plus, noul produs oferit de Schneider Electric inregistreaza o performanta comparabila cu cea a automatelor superioare Premium si Quantum. Modicon M580 PAC se remarca si printr-un timp de raspuns al aplicatiei de pana la opt ori mai rapid si o memorie interna extinsa, datorita incorporarii unei arhitecturi avansate.

Un alt beneficiu al platformei revolutionare Modicon M580 PAC este posibilitatea de a schimba configuratia si aplicatia fara oprirea procesului si migrarea usoara pentru baza instalata. De asemenea, solutia beneficieaza de o stampila de timp precisa de 1 milisecunda si asigura integrarea in sisteme de management energetic.

Pe viitor, Schneider Electric urmareste sa puna la dispozitia utilizatorilor procesoare tot mai avansate, care sa cuprinda si functionalitatea Hot Standby, pentru aceasta gama de produse. 

www.schneider-electric.com 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video