Lapp Kabel Romania lanseaza un proiect educational

Lapp


Lapp Kabel Romania lanseaza un proiect educational in cadrul Centrului de Excelenta Lapp Group din Romania

Centrul de Excelenta Lapp Group din cadrul Universitatii Politehnica, Bucuresti 

Lapp Kabel Romania da startul unui proiect educational cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice si teoretice dedicate clientilor Lapp si tuturor specialistilor din domeniu.

Primul workshop din acest proiect a avut loc pe 27.01.2017, in cadrul Centrului de Excelenta Lapp Group, situat in Universitatea Politehnica, Bucuresti, cu tematica “Solutii Lapp pentru cablarea instalatiilor industriale. Proiectarea cablurilor in functie de modalitatea de pozare”.
Programul cuprinde o serie de prezentari de specialitate, aplicatii practice, precum si aparitia unui invitat special.

“Deschiderea primului Centru de Excelenta Lapp din Romania ne ofera oportunitatea inceperii acestui proiect, prin care speram ca ne vom putea aduce aportul la dezvoltarea profesionala a specialistilor carora li se adreseaza workshop-urile si seminariile din agenda. Suntem, desigur, nerabdatori sa incepem si sa aflam feedbackul celor care vor trece pragul Centrului de Excelenta„ a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania.
Agenda completa a evenimentului si detaliile despre modalitatea de inscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Despre Centrul de Excelenta Lapp Group din Romania:
Centrul de Excelenta a fost inaugurat pe 14.09.2016, in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica din Bucuresti, sub deviza “Viitorul este in mainile tale!” si isi propune sa-i familiarizeze pe studenti cu modul de lucru, cu procesele si cu echipamentele care se regasesc in mediul industrial.

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare