Mini-interviu cu Dl. Horațiu Bașa, Director General Testo România

433 vizualizari
Interviu cu dl. Horațiu Bașa, Testo Romania
Distribuie pe

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Horațiu Bașa, Director General Testo România, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:Horatiu Basa, Testo Romania

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Horațiu Bașa: Focusul major pe tot parcursul anului 2018, a Testo Romania a fost lansarea, promovarea și integrarea unui portofoliu nou de produse și servicii pe piața românească. Astfel am devenit unul dintre puținii producători care poate oferi clienților săi soluții complete de măsurare: senzori, software și servicii. Laboratorul propriu, instrumentele noi cu un design compact, sondele wireless și soluțiile digitale de măsurare au fost foarte apreciate de către clienții noștri.

InstalNews.ro:  Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Horațiu Bașa: Considerăm că în următorii ani, într-o epocă a transformării digitale, se va resimți o schimbare semnificativă în ceea ce privește utilizarea instrumentelor de măsurare sau respectarea și monitorizarea normelor în diverse sectoare de activitate. Prin echipamentele de ultimă generație dezvoltate atât anul acesta cât și în anul 2019, putem oferi clienților noștri certitudinea că produsele și serviciile lor sunt sigure, instalațiile din clădiri funcționează fără probleme sau că respectarea normativelor este îndeplinită.

Senzorii preciși pe care vă puteți baza, software-ul care face munca mai plăcută și mai puțin complexă și serviciile oferite ajută clienții în munca de zi cu zi, iar atunci când va trebui să luați decizii cu adevărat importante puteți să vă bazați pe instrumentele și soluțiile de măsurare de la Testo.

InstalNews.ro: Dl. Horațiu Bașa, vă mulțumim și vă dorim doar succese în noul an 2019!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video