Monitorizarea calitatii aerului in incaperi - cu sistemul CAPBs de la AFRISO

290 vizualizari
Sistemul modular de aparate de masura CAPBs
Distribuie pe

Sistemul modular de aparate de masura CAPBs® se imbogateste cu inca un senzor extrem de util pentru monitorizarea calitatii aerului in incaperi; senzorul pentru determinarea simultana a concentratiei de Compusi Organici Volatili (COV) si CO2 in aerul ambiental. Valorile exacte de COV sunt exprimate in ppb, in domeniul de masura 125 / 600 ppbTOC iar cele de CO2 in ppm, in domeniul 450 / 2000 ppm CO2. Pot fi monitorizate nu doar incaperi, ci si sisteme de filtrare si pot fi localizate cu precizie scurgerile de gaze / substante periculoase.  e se pot conecta

Alaturi de senzorii similari pentru temperaturi, presiuni, umiditate, viteze curenti de aer, debite gaze si lichide, detectie gaze toxice sau explozive, probe de etanseitate, specialistii in HVAC dispun de echipare completa, profesionala. Unic la sistemul AFRISO este faptul ca este necesara o singura unitate de baza BG10, la care se pot conecta senzorii interschimbabili disponibili in sistemul CAPBs®. Un sigur click, iar aparatul de masura se transforma instantaneu, de exemplu, in detector de gaz metan, anemometru sau higrometru. In acest mod se pot inspecta si regla profesional instalatii de ventilatie / incalzire / climatizare in cladiri de birouri, administrative, rezidentiale, garantand nu doar confortul, ci si sanatatea si siguranta persoanelor. Toate acestea cu un cost redus si gabarit redus al trusei de aparate pentru cea mai vasta varietate de aplicatii, datorita sistemului inovativ, modular, cu senzori interschimbabili.

Toate datele relevante pot fi monitorizate in timp real atat pe smartphone / tablete cat si pe analizoare de gaze, manometre si termometre portabile AFRISO din gama BlueLine de generatie recenta. De asemenea, protocoalele de masurare pot fi salvate, arhivate si printate imediat prin intermediul imprimantei portabile EuroPrinter din trusa AFRISO. Sunt disponibile atat valori instantanee cat si limita / min / max sau functie data logging. Diverse accesorii permit manipularea aparatelor in conditii perfecte si plasarea lor in diverse lorcuri mai greu accesibile.

www.analizoaredegaze.ro
 

Cel mai profesional si versatil sistem modular de aparate de masura in domeniul instalatiilor: 
CAPBs® de la AFRISO. 100% Made in Germany!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video