Noua generatie de dispozitive pentru controlul poluarii mediului

63 vizualizari
Noua generatie de dispozitive pentru controlul poluarii mediului
Distribuie pe

    

Controlul strict al poluarii mediului si solutiile de economisire a resurselor, utilizarea de noi dispozitive de masurare si control, software, sisteme de control si automatizari, toate vor fi demonstrate la Bulcontrola

In perioada 29-31 mai 2013, Inter Expo Center-Sofia va gazdui cea de-a 42-a editie a expozitiei BULCONTROLA. Editia de anul acesta va prezenta o gama larga de inovatii care usureaza munca expertilor de introducere a noilor standarde Europene de siguranta in toate sectoarele industriei.
Expozitia va prezenta echipament modern – sisteme analitice automatizate, cantare automate, noi serii de debitmetre si sisteme de electroliza, produse chimice, reactivi si toata gama de produse necesare pentru analiza prompta si de calitate a diverselor produse pentru monitorizarea mediului.

O companie din Germania va expune debitmetre masice Modelul Model TME/UMC4 (Gama economica). Acestea sunt in special potrivite atat pentru pretul acestora cat si pentru capacitatea de a masura caracteristici importante, precum debitul masic sau vascozitatea lichidelor sau gazelor si indirect, al debitului volumic.

In cadrul expozitiei vor fi expuse camere de termoviziune revolutionare cu rezolutii mari, unice, de la TESTO, precum si noile tendinte ale indicatoarelor electronice de nivel si a intrerupatoarelor cu flotor de la VEGA. Una dintre atractiile principale la editia de anul acesta a BULCONTROLA vor fi balantele analitice de mare precizie si analizoarele de umiditate de la KERN. Vizitatorii vor putea vedea cele mai bune produse ale companiei CASELLA, companie specializata in productia de volumetre, aparate de masura a nivelului de vibratii.

Gama de produse expuse la BULCONTROLA va cuprinde si un sistem energetic inovator pentru cladiri rezidentiale, sistemul descentralizat de incalzire EvoFlat cu centrale de apartament. Vor completa gama supapele de control multifunctionale, care asigura confort optim si economisirea energiei, crescand eficienta sistemului EvoFlat.

Principalul avantaj al sistemelor centralizate este consumul mai mic de energie, urmare a contorizarii individuale, a spatiului ocupat mai redus si a pierderilor mai mici de caldura din conductele lungi, rezultand intr-un grad redus de poluare a mediului.

Sistemele EvoFlat sunt inlocuitori moderni ai sistemelor centralizate traditionale si a solutiilor pentru apa calda, precum: incalzirea centrala si furnizarea de apa calda menajera cu ajutorul boilerelor alimentate cu petrol, gaze, energie electrica sau peleti.

Sistemele EvoFlat constau in centrale de apartament instalate in fiecare apartament in parte, avand trei conducte verticale alimentate de la un cazan central, situat de obicei la subsol. Sistemul de incalzire descentralizata include un rezervor buffer care poate fi alimentat de la orice sursa de caldura disponibila in cladire.

BULCONTROLA va avea loc concomitent cu ce-a de-a saptea editie a expozitiei specializate WATER SOFIA si cu cea de-a 5-a editie a conferintei internationale BULAQUA.

Informatii actuale cu privire la eveniment sunt disponibile pe www.iec.bg, precum si pe retelele sociale, precum www.facebook.com/interexpocenter si www.linkedin.com/company/inter-expo-center.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video