Noua imprimanta extrem de precisa BradyPrinter i7100

71 vizualizari
imprimanta BradyPrinter i7100
Distribuie pe

Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i7100 este o imprimantă de etichete fiabilă, extrem de rezistentă și de precisă, care imprimă rapid pe o serie largă de materiale de identificare de înaltă calitate pentru o mare diversitate de aplicații, inclusiv identificarea cablurilor, a plăcilor de circuite imprimate și a articolelor și componentelor.

Fiabilă și rapidă
Imprimanta BradyPrinter i7100 oferă imprimarea extrem de precisă a etichetelor pentru provocări legate de identificarea în volum mare, esențială pentru companii. Imprimanta dispune de un procesor intern puternic, oferă o viteză de imprimare de până la 300 mm/s, imprimare extrem de clară la 600 dpi și este proiectată să proceseze până la 7000 de etichete pe zi. Precizia ridicată a imprimării este realizată prin alinierea centrală a imprimărilor pe o serie largă de materiale de identificare de înaltă calitate pentru o mare diversitate de aplicații. Imprimanta i7100 dispune, de asemenea, de role de tipărire interschimbabile pentru a optimiza durata de viață a capului de imprimare.

Ușor de utilizat
Noua imprimantă BradyPrinter i7100 are o interfață intuitivă cu ecran tactil color și pictograme distincte pentru accesarea rapidă a meniurilor imprimantei. Capacul rabatabil al imprimantei asigură o amprentă redusă a sistemului și le permite utilizatorilor să schimbe rapid consumabilele pentru a începe o lucrare nouă sau a continua imprimarea.

O serie largă de aplicații
Imprimanta BradyPrinter i7100 poate imprima pe o serie largă de materiale de identificare a etichetelor, de înaltă calitate, durabile și de specialitate, pentru producători de echipamente electronice, aeronautice, de apărare și transport public, industria automobilelor, logistică, de infrastructură ICT și de telecomunicații. Materialele de etichete includ etichete circulare termocontractabile, etichete cu rezistență termică ridicată pentru plăci de circuite imprimate și etichete durabile pentru articole și componente, cu rezistență ridicată la abraziune, substanțe chimice, temperaturi extreme și radiații UV. Pentru a spori și mai mult versatilitatea și compatibilitatea cu automatizarea a imprimantei, sunt disponibile produse suplimentare și accesorii, inclusiv o mare diversitate de sisteme de tăiere a etichetelor, derulatoare, senzori și tehnologii precum funcția de „dezlipire și prezentare” pentru separarea automată a etichetei de folie.

Contactați Brady la emea_request@bradycorp.com pentru a primi o broșură sau un material demonstrativ gratuit privind imprimanta.

www.bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video