Noua versiune de SeniorVisualBI - mai rapid, mai puternic, mai intuitiv

76 vizualizari
senior software
Distribuie pe

Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor pentru decizii proactive lanseaza o noua versiune, adaptata celor mai complexe cerinte de analiza. SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau, vine astfel cu peste 60 de noi functionalitati: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de inregistrari in timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice si harti in miscare etc.

Lansat in luna mai 2010, SeniorVisualBI a fost implementat deja la 20 dintre companiile care au implementat SeniorERP.
Pentru mine ca manager, un sistem BI integrat cu ERP-ul reprezinta chintesenta business-ului, respectiv locul de unde obtii informatii de sinteza care te ajuta sa iei masurile si directiile corecte in dezvoltarea business-ului, prin urmare este de mare importanta. Eu dintotdeauna am facut BI in companie, insa cu mijloace incomparabile, cu o suita de programatori, dar cu limitele lor vizavi de programare, viteza, acuratete, corectitudine etc. Prin urmare, saltul este masiv. Interviu cu dl. Horatiu Vonica, Director Rocast

Noua versiune SeniorVisualBI vine cu o serie de functionalitati inovative pentru piata din Romania, utilizatorii beneficiind de:

1. Viteza de analiza
Timpul initial de incarcare al datelor este redus la minim, utilizatorii avand acces instant la milioane de inregistrari si analize cu un click. Astfel, managerii isi pot canaliza energia pentru strategii si decizii. 

2. Vizibilitate 360 grade
Consolidarea datelor din diferite departamente: vanzari, depozit, aprovizionare, financiar intr-un singur tablou si combinarea mai multor tipuri de grafice intr-o singura analiza multidimensionala permit o analiza mult mai buna a datelor, din mai multe perspective. De exemplu, in cateva minute poate fi configurata o analiza a performantei portofoliului de produse pornind de la informatii din departamente diferite: date despre comenzi, performanta pe diferite canale de vanzare, pret de producator / import, termen de plata materie prima / produs versus termen de incasare, viteza de rotatie a stocului. 

3. Decizii proactive
Configurarea de scenarii de business permite managerilor sa evalueze impactul deciziilor luate asupra anumitor indicatori sau departamente din cadrul companiei.

4. Intelegerea trendurilor
Noile grafice si harti in miscare permit vizualizarea evolutiei in timp si spatiu a indicatorilor cheie, permitand managerilor sa construiasca previziuni realiste. 

5. Evaluare
Analiza comparativa si statistica a datelor cu ajutorul medianelor din SeniorVisualBI ofera managerilor indicatii detaliate privind performanta anumitor indicatori; spre exemplu, poate fi analizata performanta vanzatorilor din judetul Bacau prin raportare la vanzarile medii din regiunea Moldova. 

SeniorVisualBI ofera o abordare noua pe piata din Romania. Sistemul este licentiat la nivel de companie, nu la nivel de utilizator. Acest lucru ofera posibilitatea companiilor sa-si transforme angajatii in factori de decizie, eficientizandu-si astfel activitatea.
SeniorVisualBI este extrem de simplu de folosit de catre orice utilizator, customizarile ulterioare fiind usor de realizat, fara costuri ulterioare. 

Intuitia, aparent cel mai ieftin instrument de management de pe piata locala, se poate dovedi costisitoare. Intr-un mediu cu schimbari rapide de directie, va deveni tot mai scumpa. SeniorVisualBI constituie un instrument real de diagnostic si interventie pentru management, care ofera control instant la analize complexe, viteza de reactie, flexibilitate fata de parteneri si va fi, nu in ultimul rand, la costuri rezonabile. 
Daniel Toma, Director General Senior Software 

Pentru detalii despre SeniorVisualBI si companiile care au implementat SeniorVisualBI, vizitati www.seniorERP.ro 


Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning s1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail. 
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise. 
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara: 
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc. 
 

www.seniorERP.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video