O piata de 500 milioane de euro se dezvaluie!

67 vizualizari
Romanian Security Fair
Distribuie pe

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate a organizat in perioada 8-10 octombrie 2014, cea de a treia editie a expozitiei dedicate tehnicii si serviciilor de Securitate – Romanian Security Fair.

La aceasta editie au participat peste 60 companii expozante din Romania, Bulgaria, Italia, Koreea si Statele Unite ale Americii, care au ocupat o suprafata de peste 2600 mp.

La deschiderea expozitiei au participat domnii: Silviu Dumitru Clep – Presedinte al ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (organizator RSF 2014), Sorin Encutescu – Secretar de Stat pe probleme de securitate, Aurel Catrinoiu – Comisar Sef I.G.P.R.-D.O.P., George Sorescu - Lt. Col. I.G.S.U si Catalin Trifu - Director General ROMEXPO

Evenimentul a fost onorat de prezenta a cca 2500 de specialisti din domeniul tehnicii de securitate, IT, telecomunicatii, prestari servicii, proiectare, infrastructura si transport, dar si din domeniul asigurarilor, bancar, cercetare si investitii, guvernamental, comercial, industrial si consultanta.

Avand o bogata experienta in spate, A.R.T.S. a reusit ca odata cu organizarea din acest an a expozitiei dedicata sistemelor si serviciilor de securitate, sa prezinte o gama de noutati in domeniu, atat pentru publicul de specialitate cat si pentru publicul larg. 

A.R.T.S (ASOCIATIA ROMANA DE TEHNICA DE SECURITATE) este asociatia profesionala, apolitica, neguvernamentala si non-profit, care reuneste companii nationale si reprezentante ale companiilor straine specializate in domeniul tehnicii de securitate. 

Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente B2B si C2B, consultanta, management, sales administration, servicii tehnice si logistice pentru evenimente.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video