Aerteknika

Primul specialist Autodesk MEP din Europa

Stabiplan
vizualizari

Stabiplan anunta ca este prima companie din Europa care a primit din partea Autodesk, titlul de Specialist in Dezvoltarea de Aplicatii pentru Proiectarea Sistemelor MEP destinat inginerilor de instalatii. In calitate de partener specializat Autodesk, compania Stabiplan a demonstrat ca a facut investitii majore in personal, ca dispune de un plan de afaceri robust specific domeniului de activitate, ca are referinte din partea clientilor si ca ofera un nivel ridicat de cunostinte, expertiza si asistenta tehnica tuturor clientilor din domeniul constructiilor.
Aceste specializari pentru Partenerii Autodesk permit distribuitorilor de valoare adaugata sa-si evidentieze expertiza in ceea ce priveste furnizarea serviciilor in domenii cheie ale industriei. Prin parcurgerea planului de pregatire necesar, ca si prin indeplinirea cerintelor necesare si a standardelor stabilite de Autodesk, compania Stabiplandemonstreaza, prin intermediul puternicei echipe de vanzari si asistenta tehnica, ce inseamna sa fii un consilier de incredere pentru clientii Autodesk din intreaga lume.

Dovada calitatii
Cu aplicatiile StabiCAD for AutoCAD si StabiCAD for Revit, compania Stabiplan ofera o solutie completa pentru proiectarea sistemelor electrice si mecanice din domeniul constructiilor. Mai ales cunostintele si experienta din sectorul ingineresc reprezinta o garantie ca Stabiplan poate furniza asistenta tehnica inca de la inceput. De la alegerea celui mai bun software disponibil, implementarea la fata locului, pana la furnizarea unui program complet de pregatire care sa fie conform cu nivelul pe care trebuie sa-l aiba orice inginer.
Printre exemplele recente se numara consultanta si implementarea BIM in procesul de productie al catorva clienti. Reactiile cu privire la acest aspect din partea companiilor Croon si HVM au convins Autodesk cu privire la calitatea pe care compania Stabiplan o furnizeaza in acest domeniu.

Joop Mensink, Director Tehnic, Croon Elektrotechniek: 
„Daca vedeti BIM ca un sistem de calcul 3D, atunci gresiti. Este vorba despre un cu totul alt mod de colaborare. BIM inseamna sa acorzi atenţie celor din jur si sa colaborezi in interes comun. In trecut, companiile de constructii erau tratate ca subcontractori, acum toate partile sunt parteneri cu drepturi depline”.

Jeroen Rosendaal, inginer electrician, Huisman & Van Muijen: 
„Indiferent daca proiectati cu StabiCAD for AutoCAD sau cu StabiCAD for Revit, marele avantaj al perspectivei 3D este evident acela ca imaginea finala este foarte clara. Se pot efectua verificari precise ale punctelor de coliziune cu celelalte sisteme din cladire si acest lucru se intampla mult mai repede decat pana acum”.

www.stabiplan.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare